Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

​LIVESCORE Dinamo - Steaua (de la 20:30)/ Echipele de start
12:52:00 PM
Rivalitatea dintre Dinamo si Steaua isi va consuma in aceasta seara episodul cu numarul 166, pe "Arena Nationala" urmand sa se intalneasca, de la ora 20:30, cele doua formatii bucurestene (Liga 1, etapa XVIII). Meciul va putea fi urmarit in direct pe Digisport, Dolcesport si Looktv si Livescore pe HotNews.ro.


Liviu Dragnea: Am primit informatii ca provocatori profesionisti se vor infiltra pentru a atribui PSD altercatii de Ziua Nationala
11:51:00 AM
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca partidul sau nu organizeaza nicio forma de protest sau manifestare negativa de Ziua Nationala, dar ca a primit informatii ca "se incearca atribuirea PSD a unor altercatii prin infiltrarea, in zona unde se vor afla liderii PSD, printre oameni, a unor provocatori profesionisti, cu scopul de a culpabiliza PSD si de a crea emotie favorabila celorlalte forte politice", scrie News.ro.


Cristian Borcea a fost dus din Penitenciarul Jilava la Spitalul Floreasca
11:42:00 AM
Cristian Borcea a fost scos din Penitenciarul Jilava si internat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala pentru realizarea unei coronografii, au declarat pentru Mediafax surse din cadrul unitatii de detentie.


Olimpicii romani au obtinut sapte medalii la Turneul International de Informatica din Bulgaria
11:23:59 AM
Olimpicii romani au obtinut trei medalii de aur, trei de argint si una de bronz la Turneului International de Informatica din Bulgaria, a anuntat, miercuri, Ministerul Educatiei.


Republica Moldova si Rusia au incheiat un protocol de cooperare economica; problema embargoului ar putea fi solutionata la intrevederea Putin-Dodon
11:08:00 AM
Un protocol privind cooperarea economica intre Republica Moldova si Rusia a fost semnat marti la Moscova, dar documentul nu cuprinde si anularea embargoului la produsele vinicole, vegetale si animale provenite din Republica Moldova, o decizie la acest capitol urmand sa fie luata in cadrul intalnirii dintre Igor Dodon si Vladimir Putin, relateaza Agerpes citand presa moldoveana.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply