Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Suntem tigrii Europei la cresterea economica, dar continuam sa saracim pe persoana fizica. Cum sa explici asta celor peste 5 milioane de romani saraci, cat a numarat Statistica?
9:25:05 AM
Stiu, e campanie electorala. Stiu, in campanie electorala taberele promit vrute si nevrute sau doar se lauda cu prosperitatea adusa romanilor, chiar daca numai pe hartie. Romania a avut cele mai mari ritmuri de crestere. Este tigrul Europei. Dar, cu toate acestea, cifrele oficiale mai arata un paradox: creste economia, dar in acelasi timp creste si saracia. Cel putin asa indica datele publicate luni de Institutul National de Statistica


Pilotii Lufthansa fac greva marti si miercuri. Mii de zboruri vor fi anulate
8:58:00 AM
Pilotii Lufthansa vor face marti si miercuri o noua greva, iar mii de zboruri vor fi anulate. Saptamana trecuta au fost anulate 2.700 de zboruri din cauza grevei de patru zile si 350.000 de pasageri au fost afectati. Compania pierde 10 milioane euro/zi din cauza grevei si spune ca unele rute ar deveni neprofitabile daca cereile ar fi respectate in totalitate. Este a 15-a greva in ultimii doi ani la companie.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply