Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Constantin Stroe, presedintele ACAROM si fost director Dacia, a suferit un accident vascular cerebral si a fost operat
12:31:46 PM
Contantin Stroe, presedinte al Asociatiei Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM) si fost director al producatorului auto local Dacia, a suferit, duminica, 27 noiembrie, un accident vascular cerebral, iar luni, 28 noiembrie, a suferit o interventie chirurgicala la spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti, au declarat pentru 0-100.ro surse oficiale.


Raluca Pruna: Sumele rezultate din valorificarea bunurilor confiscate vor fi alocate catre ministere si ONG-uri
12:30:24 PM
Sumele rezultate din valorificarea bunurilor confiscate - care pana la 31 octombrie se ridicau la aproximativ 21 de milioane de lei - urmeaza a fi impartite catre ministere si ONG-uri, a declarat luni ministrul Justitiei, Raluca Pruna, la lansarea site-ului Agentiei Nationale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI).


​VIDEO PRU isi face campanie din amnistia penala si fiscala: bunastare, nu dosare
12:25:40 PM
Partidul Romania Unita promite, intr-un clip electoral, ca va impune amnistia fiscala si amnistia penala, afirmand ca 4 milioane de romani au dosare.


Guvernul a prezentat sindicatelor si patronatelor o serie de modificari propuse in proiectul de lege privind salarizarea unitara si le cere partenerilor sociali sa negocieze salariul minim
12:12:44 PM
Reprezentantii Executivului au discutat luni, in cadrul Consiliului National Tripartit, cu partenerii sociali - sindicate si patronate - despre nivelul salariului minim in anul 2017 si au prezentat o serie de modificari propuse in proiectul de lege privind salarizarea unitara, potrivit Mediafax. Guvernul a cerut partenerilor sociali ca in urmatoarele doua saptamani sa inainteze propunerile lor privind stabilirea salariului minim brut garantat in plata pentru anul 2017, urmand ca pana la finalul mandatului Executivul sa stabileasca noul salariu minim.


VIDEO Patinatoarea Tatiana Navka, sotia purtatorului de cuvant al lui Putin, criticata dupa un dans al Holocaustului pe gheata
12:11:00 PM
Fosta pationatoare olimpica Tatiana Navka, sotia purtatorului de cuvant al lui Vladimir Putin, Dmitri Peskov, se afla in centrul unei controverse dupa ce a dansat pe gheata, in cadrul unei emisiune televizate, imbracata intr-un costum inspirat de uniformele date detinutilor din lagarele de concentrare naziste, scrie The Guardian. Coregrafia a fost descrisa utilizatorii de social media drept dansul "Holocaustului pe gheata".


Ministerul Sanatatii cere acordul Primariei Capitalei pentru a trimite Corpul de control la Spitalul Malaxa
11:50:00 AM
Ministerul Sanatatii a anuntat luni ca va solicita acordul Primariei Generale a Capitalei pentru a trimite Corpul de control la Spitalul Malaxa. "Ministerul Sanatatii va solicita acordul Primariei Municipiului Bucuresti pentru o vizita a Corpului de control la Spitalul Malaxa", se arata intr-un comunicat citat de Agerpres.


Volkswagen Arteon inlocuieste Volkswagen CC. Lansarea, in 2017
11:37:29 AM
Volkswagen Arteon, un sedan cu forma de coupe, va fi lansat in vara anului 2017 ca inlocuitor pentru modelul Volkswagen CC (fost Passat CC). Odata cu schimbarea de nume, acest model sedan-coupe va fi pozitionat peste Passat ca dimensiuni si preturi.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply