Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

SUA: Fostul guvernator din Alaska, Sarah Palin, posibil ocupant al postului de Secretar pentru Problemele Veteranilor
2:02:00 PM
Presedintele ales, Donald Trump, o are in vedere pentru postul de Secretar pentru Problemele Veteranilor pe fostul guvernator din Alaska, Sarah Palin, informeaza ABC News, citat de Reuters.


Paradoxul german: tot mai putini someri si tot mai multi subventionati social
1:07:00 PM
Somajul in Germania a atins un nou record „invers“. Din februarie 1991 n-au mai fost inregistrati pe teritoriul federal asa putini someri. Agentia Federala de Munca (Bundesagentur für Arbeit – BA) a facut miercuri public numarul lor, care se ridica la 2.532.000, rata somajului fiind de 5,7%. 43,7 milioane de cetateni au un job, potrivit Oficiului Federal de Statistica. Cu toate acestea, multe milioane de cetateni din Germania nu pot sa-si permita strictul necesar, ceea ce inseamna ca statul social german mai are „lacune”, atat in viata reala, cat si la numaratori.


​LIVESCORE Dinamo - Steaua 0-1 (Rep I)/ 4' Boldrin a deschis scorul din penalti
12:52:00 PM
Rivalitatea dintre Dinamo si Steaua isi consuma in aceasta seara episodul cu numarul 166, pe "Arena Nationala" intalnindu-se, de la ora 20:30, cele doua formatii bucurestene (Liga 1, etapa XVIII). Meciul este in direct pe Digisport, Dolcesport si Looktv si Livescore pe HotNews.ro.


SUA: Un fost director al Goldman Sachs, Steven Mnuchin, a fost nominalizat pentru a conduce Departamentul Trezoreriei
12:19:00 PM
Un fost director al Goldman Sachs, Steven Mnuchin, a anuntat miercuri ca a fost numit in functia de secretar al Trezoreriei, relateaza News.ro. Mnuchin, in varsta de 53 de ani, a fost seful operatiunii de finantare a campaniei lui Trump.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply