Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Guvernul vrea sa inapoieze donatiile pentru Cumintenia Pamantului pana la finalul anului 2017, pe baza de cerere
11:10:56 AM
Ministerul Culturii a transmis Parlamentului o lista de amendamente la OUG privind ''Cumintenia Pamantului'', Executivul cerand Legislativului ca donatiile pentru achizitionarea sculpturii sa poata fi restituite pana la 31 decembrie 2017 pe baza de cerere scrisa, anunta Mediafax.


Dumitru Chisalita, numit presedintele Consiliului de Administratie al Romgaz
11:02:02 AM
Consiliul de Administratie al Romgaz a decis pe 23 noiembrie 2016 alegerea lui Dumitru Chisalita in functia de presedinte, in locul Aurorei Negrut. Chisalita (43 de ani) lucreaza din 1995 la Romgaz, detinand o serie de functii. In perioada ianuarie-februarie 2012 a fost director general al companiei.


Atac armat in campusul Universitatii de Stat din Ohio: Cel putin 9 raniti
11:02:00 AM
Cel putin 7 persoane au fost impuscate si transportate la spital intr-un atac armat care a avut loc luni seara in campusul Universitatii de Stat din Ohio, anunta CNN. Din primele informatii, atacul a fost comis de un barbat care a deschis focul in campusul universitar si care nu a fost deocamdata prins.
Ora 18:27: Fox News anunta ca ar fi vorba despre 8 raniti.


Lotul cu care Romania va aborda Campionatul European de handbal feminin din Suedia
10:56:00 AM
Antrenorii Ambros Martin si Costica Buceschi au stabilit lotul de 18 jucatoare al nationalei de handbal feminin pentru Campionatul European din Suedia, la care Romania va debuta in 5 decembrie, cu detinatoarea titlului continental, Norvegia. Intre jucatoarele convocate figureaza si portarul Iulia Dumanska, de origine ucraineana, care a primit in acest an cetatenia romana, informeaza News.ro.


Municipalitatea din Cluj dubleaza tarifele la parcarile din centrul orasului, in incercarea de a reduce traficul
10:50:00 AM
Consilierii locali au votat, luni, un proiect de hotarare care dubleaza tarifele la parcari in zona ultracentrala a municipiului Cluj-Napoca, anunta Agerpres. Decizia a fost luata pe fondul unei aglomerari fara precedent a orasului, traficul fiind, mai ales in zona centrala, extrem de aglomerat.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply