Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Puterea politica si securitatea nationala: la inceput a fost cuvantul...
3:24:03 AM
Cum se face că apar acum, după un lung proces de monitorizare de către NATO, acuzații privind lipsa unui mecanism eficient de control civil dar și probe privind conexiunile dintre puterea politică, mediul de afaceri și oameni din sistemul de securitate? Acest articol va încerca să demonstreze că transferul conceptual a fost mai superficial decât compatibilizarea structurală. Această concentrare a atenției pe adaptarea instituțională face să avem azi o serie de concepte traduse prost sau confuze...


Industria a pierdut din avant in octombrie. Ce s-a putut intampla? (barometrul industrial)
3:22:00 AM
In septembrie, industria isi revenise dupa cinci luni de scadere continua. Dar in octombrie, potrivit datelor furnizate de Barometrul Industrial, activitatea a incetinit din nou. Indicatorul pentru volumul productiei a scazut de la 60 in septembrie la 56 in octombrie. Acum indicatorul se afla cu un punct sub media ultimelor 24 de luni. Caderea brusca a indicatorului inseamna ca in luna octombrie volumul total de bunuri si produse fizice realizate in industrie s-a micsorat fata de luna anterioara. Totusi, industria continua sa se mentina intr-o zona de relativa crestere, cu 6 puncte deasupra pragului sub care se afla zona de contractie. Ce s-a putut intampla?


Dragos Tudorache, in control la Directia de Pemise din Pipera: Toate ghiseele sunt deschise si a fost prelungit programul pana la 9 seara/ Mai sunt cateva problemele cu sistemul de programari online
3:09:00 AM
Ministrul de Interne Dragos Tudorache a mers luni dimineata in control la serviciul de inmatriculari din nordul Bucurestiului, unde saptamana trecuta s-au inregistrat cozi uriase, si a declarat ca s-a dispus prelungirea programului, toate ghiselele fiind deschise de la ora 7:00 pana la ora 21:00. Ministrul a adaugat ca se mai inregistreaza probleme la sistemul de programari online, acestea datorandu-se faptului ca a fost implementat in acest weekend.



#Newspresso: Top companii pentru job-uri, website rapid cu noul Google Sites, freelancing video pe IndieFrame
3:01:00 AM
Lista cu cele mai apreciate locuri de munca din Romania, ghid pentru startup-urile care isi doresc investitii si o lista cu cele mai frecvente greseli din cauza carora unele aplicatii de smartphone nu au succes. Toate acestea, dar si stiri despre achizitiile marilor companii, in editia de saptamana aceasta.


VIDEO AS Roma - Pescara 3-2/ Gazdele au revenit pe locul doi in Serie A
2:51:43 AM
AS Roma a castigat cu 3-2 meciul disputat pe "Olimpico" impotriva celor de la Pescara, intr-o partida contand pentru etapa cu numarul XIV din Serie A. In urma acestui succes, formatia pregatita de Luciano Spalletti a revenit pe locul doi in ierarhie (la egalitate cu AC Milan).


VIDEO Lyon - PSG 1-2/ Cavani, dubla - PSG, la un punct in urma liderului
2:42:53 AM
PSG a castigat derbiul cu Olimpique Lyon, scor 2-1, rezultat in urma caruia s-a apropiat la doar un singur punct de liderul din Ligue 1, OSC Lille. Golurile parizienilor au fost marcate de Edinson Cavani. Partida a facut parte din runda cu numarul XIV.


10 argumente in favoarea Primei Case. Finantele vor prelungirea programului cu inca 5 ani si suplimentarea in acest an a plafonului cu un sfert de miliard de lei
2:41:36 AM
Ministerul Finantelor Publice (MFP) propune suplimentarea plafonului alocat pe anul 2016 pentru programul guvernamental "Prima casa" cu inca 250 de milioane de lei, ca urmare a solicitarilor transmise de bancile inregistrate in program, se arata intr-un comunicat al Ministerului. Vezi in text care sunt cele 10 argumente ale finantistilor pentru care ar dori prelungirea cu inca 5 ani a programului.


​EXCLUSIV Un raport din 2014 privind situatia transplantului avea concluzii devastatoare: alocarea organelor se face la discretia personalitatilor in domeniul transplantului. Raportul a fost ignorat de ministrii Nicolaescu si Banicioiu
2:35:00 AM
Un raport din 2014 al Corpului de Control al Ministerului Sanatatii avea concluzii devastatoare privind modul in care decurgea activitatea de transplant in Romania. Raportul identifica probleme structurale majore: precum alocarea haotica a organelor, lipsa monitorizarii donatorilor vii si a donatorilor in moarte cerebrala, lipsa personalului specializat. Raportul atragea atentia ca alocarea organelor pentru transplant se face "la discretia personalitatilor in domeniul transplantului". Multe dintre problemele semnalate in 2014 se regasesc si in raportul facut acum o saptamana de Corpul de Control al Ministerului Sanatatii.


VIDEO Nicusor Stanciu inscrie pentru Anderlecht in victoria cu 7-0 in fata celor de la Mouscron
2:32:00 AM
Nicusor Stanciu a spart gheata, fostul jucator al Stelei reusind sa inscrie primul gol in campionat pentru Anderlecht, in victoria cu 7-0 bifata in meciul contra celor de la Mouscron. Intra in material pentru a vedea executia internationalului roman.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply