Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Irina Radu, despre amanarea interviului TVR cu Dacian Ciolos: Nu este cenzura/ Gigel Stirbu anunta ca va sesiza CNA
9:38:00 AM
Presedintele-director general al TVR, Irina Radu, a declarat, luni, ca decizia de amanare a difuzarii interviului acordat de premierul Dacian Ciolos pentru emisiunea "Viata Satului" nu inseamna cenzura, adaugand ca in cursul zilei de luni Consiliul de Administratie al SRTV a decis sesizarea Comisiei de etica pe acest subiect.


Suntem tigrii Europei la cresterea economica, dar continuam sa saracim pe persoana fizica. Cum sa explici asta celor peste 5 milioane de romani saraci, cat a numarat Statistica?
9:25:05 AM
Stiu, e campanie electorala. Stiu, in campanie electorala taberele promit vrute si nevrute sau doar se lauda cu prosperitatea adusa romanilor, chiar daca numai pe hartie. Romania a avut cele mai mari ritmuri de crestere. Este tigrul Europei. Dar, cu toate acestea, cifrele oficiale mai arata un paradox: creste economia, dar in acelasi timp creste si saracia. Cel putin asa indica datele publicate luni de Institutul National de Statistica


Cum sunt reciclati specialistii de valoare: consiliera personala a lui Gabriel Oprea, recuperata de primarul Sectorului 4
9:14:00 AM
Alexandra Dobre, fosta consiliera personala a lui Gabriel Oprea, a fost numita de primarul sectorului 4, Daniel Baluta, sa intermedieze comunicarea intre unitatile de invatamant din sectorul 4 si Directia de Invatamant din cadrul Primariei sector 4 in ceea ce priveste "problemele uzuale". Aceasta este director interimar al Centrului Cultural European pentru UNESCO "Nicolae Balcescu", fiiind numita de Baluta in aceasta functie vara trecuta.


Vasile Blaga, trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta
9:12:00 AM
Vasile Blaga a fost trimis in judecata, luni, de procurorii DNA Ploiesti pentru trafic de influenta in legatura cu fapte savarsite in perioada cand era secretar general al PDL. Procurorii DNA il acuza pe Vasile Blaga ca, in perioada 2011-2012, in calitate de secretar general al PDL, a primit in patru randuri, de la o societate comerciala reprezentata de Berdila Horatiu Bruno (inculpat si el in dosar), suma totala de 700.000 euro, in schimbul exercitarii influentei prin intermediul lui Gheorghe Stefan (vicepresedinte al PDL, inculpat in dosar) asupra unei persoane care a detinut consecutiv functii de conducere la doua companii nationale, astfel incat firma reprezentata de Berdila Horatiu Bruno sa obtina contracte la cele doua companii nationale.


Pilotii Lufthansa fac greva marti si miercuri. Mii de zboruri vor fi anulate
8:58:00 AM
Pilotii Lufthansa vor face marti si miercuri o noua greva, iar mii de zboruri vor fi anulate. Saptamana trecuta au fost anulate 2.700 de zboruri din cauza grevei de patru zile si 350.000 de pasageri au fost afectati. Compania pierde 10 milioane euro/zi din cauza grevei si spune ca unele rute ar deveni neprofitabile daca cereile ar fi respectate in totalitate. Este a 15-a greva in ultimii doi ani la companie.


Rugby: Nationala Romaniei incheie anul pe locul 16 in ierarhia mondiala
8:57:00 AM
Dupa cele trei partide test castigate luna aceasta, echipa nationala de rugby a Romaniei incheie anul pe locul 16 in lume, conform clasamentului dat publicitatii de World Rugby. Lider se mentine Noua Zeelanda, podiumul fiind completat de Anglia si Australia.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply