Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Sah, titlul mondial: Remiza intre Magnus Carlsen si Serghei Kariakin in meciul 12 - Campionul mondial va fi stabilit miercuri
3:39:00 AM
Magnus Carlsen (Norvegia - campionul en-titre) si Serghei Kariakin (Rusia - challengerul oficial) au remizat in partida cu numarul 12 contand pentru titlul mondial de sah.

Se actualizeaza.


Impactul salariului minim asupra productivitatii muncii este negativ, o crestere a salariului minim de 10% ar determina scaderea productivitatii muncii cu 2,3% (analiza a Ministerului Muncii)
3:31:36 AM
Impactul salariului minim asupra productivitatii muncii este negativ, o crestere a salariului minim de 10% ar determina scaderea productivitatii muncii cu 2,3%, se arata intr-o analiza a Ministerului Muncii. "In anul 2015 existau 140.980 de firme considerate vulnerabile (in care salariul mediu brut anual este situat in jurul salariului minim brut anual, cu o abatere de pana in 10%), in care lucrau un numar de 468.804 salariati. In ultimul an al seriei, ponderea salariatilor din firmele vulnerabile in totalul salariatilor din firmele selectate era de 11,7%", se arata in document.


Aeronava care s-a prabusit in Columbia ii transportase recent pe Messi, Aguero si ceilalti jucatori ai nationalei Argentinei
3:18:00 AM
​Un avion charter s-a prabusit, marti dimineata, in Columbia, la bord aflandu-se componentii echipei braziliene de fotbal Chapecoense. Aeronava i-a transportat in urma cu putin timp pe jucatorii nationalei Argentinei, printre acestia gasindu-se nume importante precum Lionel Messi si Sergio Aguero.


Gabriela Firea despre situatia de la spitalul Malaxa: Am trimis corpul de control. Daca cele exprimate in presa se confirma, consecinta este clara: incetarea contractului de management
3:17:00 AM
Corpul de control al primarului general a demarat luni o verificare la Spitalul ''Malaxa'', a anuntat edilul-sef Gabriela Firea, luni seara, la re-inaugurarea Arcului de Triumf. Aceasta a declarat ca managerul spitalului, Florin Secureanu, a trimis luni o cerere de concediu pana pe 21 decembrie, la Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti , dupa scandalul aparut in presa, dar cererea nu a fost aprobata. Acesta nu mai este de gasit, a mai spus edilul-sef.


Dosarul Licentele Microsoft 2: Iohannis a avizat cererile DNA de urmarire penala a fostilor ministri Dan Nica, Adriana Ticau si Alexandru Athanasiu
3:14:00 AM
Presedintele Klaus Iohannis a transmis marti Ministrului Justitiei cererea formulata de DNA pentru urmarirea penala a fostilor ministri Dan Nica, Adriana Ticau si Alexandru Athanasiu in dosarul cunoscut ca Licentele Microsoft 2, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. DNA sustine ca, prin incheierea ilegala a unui contract - cadru pentru achizitionarea de licente Microsoft supraevaluate, bugetul Romaniei ar fi fost prejudiciat cu peste 66 milioane de euro.


Medici de la Floreasca, la DNA in dosarul privind neregulile de la sectia pentru cei arsi grav
3:11:00 AM
Mai multe cadre medicale de la Spitalul Floreasca au fost citate sa se prezinte, marti, la DNA in dosarul privind neregulile de la Sectia de Arsi, au declarat surse judiciare, citate de Agerpres.


Peste 23.000 de politisti, jandarmi, pompieri si politisti de frontiera, mobilizati zilnic pentru minivacanta de 1 decembrie
2:55:52 AM
Ministrul Afacerilor Interne, Dragos Tudorache, a dispus ca, in perioada 30 noiembrie - 4 decembrie, la nivel national, sa fie mobilizati zilnic peste 23.000 de angajati ai MAI, pentru mentinerea unui grad ridicat de siguranta pentru cetateni, informeaza un comunicat de presa al ministerului citat de Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply