Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

China vrea sa restranga drastic frenezia achizitiilor in strainatate, dupa ce in 2015 a devenit exportator net de capital iar datoria tarii atinge 250% din PIB
1:35:00 PM
China va restrange drastic achizitiile realizate de companiile sale in strainatate, pentru a restrictiona colosalele iesiri de capital si pentru a rationaliza investitiile realizate, potrivit guvernului si presei chineze, citate de AFP.


webRelease: Votez ca sa nu emigrez! - o campanie de constientizare a importantei votului
1:10:45 PM
Au trecut 26 de ani de cand ne-am pus ultima data speranta, cu adevarat, in Romania. 26 de ani de la o schimbare cu adevarat mare. De atunci, am invatat sa renuntam, sa oftam, sa ne resemnam. Am invatat sa cautam solutii pentru noi, nu pentru Romania. Am invatat sa plecam sau, pur si simplu, sa nu mai fim interesati de Romania, sa nu mai incercam sa fim, cu adevarat, romani.


HARTA INTERACTIVA Alegeri parlamentare: Harta candidatilor cu probleme in justitie / Ce nume de urmariti penal, trimisi in judecata sau condamnati au pus partidele pe listele electorale
1:08:51 PM
Cateva zeci de candidati la alegerile parlamentare din 11 decembrie au probleme cu legea, unii fiind urmariti penali sau trimisi in judecata, in timp ce altii au si fost deja condamnati. HotNews.ro a inventariat candidatii penali de la marile partide si i-a pus pe harta Romaniei in judetele unde vor cere votul alegatorilor. PSD conduce topul cu nu mai putin de 13 candidati cu probleme penale, in frunte cu liderul partidului Liviu Dragnea - condamnat definitiv, iar ALDE e pe locul doi cu 10 candidati urmariti penali, trimisi in judecata sau condamnati. PMP vine pe locul trei cu cinci candidati penali, iar PNL a pus pe liste doi candidati penali, la Cluj si la Botosani.


Schimbare la Audi: quattro devine Audi Sport
1:07:22 PM
Compania quattro GmbH devine Audi Sport GmbH si se extinde, urmand sa aiba patru zone de business, a anuntat Audi, compania proprietara. Activitatea principala a Audi Sport va fi productia modelului Audi R8 si a versiunilor RS ale marcii premium germane.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply