Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Guvernul a aprobat o Ordonanta de Urgenta prin care permite pasunatul animalelor domestice in terenul agricol intre 6 decembrie 2016 si 24 aprilie 2017
2:34:20 PM
Guvernul a prelungit, prin Ordonanta de urgenta, suspendarea prevederilor unui articol din actuala Lege a vanatorii, pentru a permite pasunatul animalelor domestice in terenul agricol si in perioada 6 decembrie 2016 si 24 aprilie 2017, se arata intr-un comunicat al Executivului. Potrivit acestuia, caracterul de urgenta al actului normativ este dat de necesitatea evitarii consecintelor economice si sociale ale scaderii efectivelor de animale, cu impact grav asupra crescatorilor de animale si sectorului zootehnic.


Israelul va primi in decembrie primele sale doua avioane de lupta invizibile F-35
2:22:02 PM
Israelul va primi in 12 decembrie primele sale doua avioane de lupta invizibile F-35 produse in Statele Unite si va deveni prima tara, in afara Americii, care va opera o escadrila constituita in intregime din aceste aparate, a anuntat marti un responsabil militar israelian, citat de AFP.


NATO vrea sa deschida un birou de legatura in Republica Moldova
2:20:37 PM
NATO va deschide un "birou de legatura" in Moldova pentru a-si intari cooperarea cu vechea republica sovietica, unde a fost ales recent un presedinte pro-rus, a anuntat marti secretarul general al Aliantei, Jens Stoltenberg, citat de AFP.


Programul Prima Casa se suplimenteaza cu 250 de milioane de lei
2:10:00 PM
Plafonul pe anul 2016 pentru programul guvernamental "Prima casa" a fost suplimentat cu 250 de milioane de lei, ca urmare a solicitarilor transmise de bancile inregistrate in Program, informeaza Guvernul. Astfel, plafonul total de garantare pe anul 2016 este de 2.690,3 milioane de lei.


Elevii si studentii cu drept de vot vor putea calatori gratuit intre localitati in perioada 8-12 decembrie
2:07:12 PM
Elevii si studentii cu drept de vot vor beneficia de transport gratuit, pe calea ferata, din localitatile in care studiaza, in cele de domiciliu si retur, in perioada 8-12 decembrie, potrivit unei Ordonante de Urgenta adoptata marti de Guvern.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply