Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Alina Gorghiu: In PNL nu se delimiteaza nimeni de Dacian Ciolos. / Vreau sa spun raspicat ca nu exista scenariul ca PNL sa guverneze cu PSD
1:21:00 PM
Presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni seara, la Antena 3, ca "In PNL nu se delimiteaza nimeni de Dacian Ciolos", subliniind ca zvonurile pe aceasta tema aparute in presa nu sunt adevarate. Alina Gorghiu a mai afirmat ca "Vreau sa spun raspicat ca nu exista scenariul ca PNL sa guverneze cu PSD."


Salariul minim 2017: Sindicalistii cer pana la 200 de lei in plus, dar patronii se opun majorarii in context electoral. Impactul asupra micilor afaceri
12:53:00 PM
Sindicatele au solicitat lui majorarea salariului minim brut pe economie, insa reprezentanti ai patronilor au respins orice crestere ca presiune electorala si fara un studiu de impact, in cadrul discutiilor cu reprezentantii Guvernului, in Consiliul National Tripartit. La randul sau, Ministerul Muncii a prezentat simulari in care se arata ca microintreprinderile si frmele mici si mijlocii (IMM) sunt cele mai vulnerabile in cazul unei cresteri a salariului minim.


Istoria nu-l va absolvi pe Fidel Castro (Mario Vargas Llosa)
12:46:04 PM
Il numeau "El Caballo", "El Lider Maximo". "El Jefe", si ii asociau multe alte superlative. Fidel Castro a intruchipat visurile revolutionare transformate in cosmar, birocratizarea a ceea ce Malraux a numit iluzia lirica. S-a vazut pe sine ca mantuitor si a actionat in consecinta, indiferent la costurile umane imense incastrate in fantasma lui totalitara. A apelat la si a mobilizat toti napastuitii, cei pe care, impreuna cu camaradul sau Ernesto "Che" Guevara, i-a privit ca pe niste buenos salvajes (buni salbatici) pe care i-a transformat in revolutionari fanatici.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply