Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Liviu Dragnea: Am primit informatii ca provocatori profesionisti se vor infiltra pentru a atribui PSD altercatii de Ziua Nationala
11:51:00 AM
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca partidul sau nu organizeaza nicio forma de protest sau manifestare negativa de Ziua Nationala, dar ca a primit informatii ca "se incearca atribuirea PSD a unor altercatii prin infiltrarea, in zona unde se vor afla liderii PSD, printre oameni, a unor provocatori profesionisti, cu scopul de a culpabiliza PSD si de a crea emotie favorabila celorlalte forte politice", scrie News.ro.


Cristian Borcea a fost dus din Penitenciarul Jilava la Spitalul Floreasca
11:42:00 AM
Cristian Borcea a fost scos din Penitenciarul Jilava si internat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala pentru realizarea unei coronografii, au declarat pentru Mediafax surse din cadrul unitatii de detentie.


Olimpicii romani au obtinut sapte medalii la Turneul International de Informatica din Bulgaria
11:23:59 AM
Olimpicii romani au obtinut trei medalii de aur, trei de argint si una de bronz la Turneului International de Informatica din Bulgaria, a anuntat, miercuri, Ministerul Educatiei.


Republica Moldova si Rusia au incheiat un protocol de cooperare economica; problema embargoului ar putea fi solutionata la intrevederea Putin-Dodon
11:08:00 AM
Un protocol privind cooperarea economica intre Republica Moldova si Rusia a fost semnat marti la Moscova, dar documentul nu cuprinde si anularea embargoului la produsele vinicole, vegetale si animale provenite din Republica Moldova, o decizie la acest capitol urmand sa fie luata in cadrul intalnirii dintre Igor Dodon si Vladimir Putin, relateaza Agerpes citand presa moldoveana.


Coreea de Nord isi dezvolta sistemul de lagare, unde detinutii sunt supusi la munca fortata si tortura
10:45:56 AM
Noi imagini din satelit arata ca sistemul nord-coreean de lagare, unde detinutii sunt supusi la munca fortata, tortura, infometare, viol si crime, se extinde, relateaza News.ro citand CNN.


Thomas Ebner, BMW: In urmatorii cinci ani, Seria 5 va fi cel mai important model pentru BMW
10:35:04 AM
A saptea generatie BMW Seria 5 a fost dezvaluita in octombrie, iar lansarea oficiala e programata pentru 11 februarie 2017. Pentru a ajunge aici parcursul a fost complex si deloc usor: rezultatele studiilor de acum 4-5 ani au trebuit intepretate si analizate atent, iar evolutia tehnologiei a inflentat foarte mult dezvoltarea masinii, povesteste Thomas Ebner, director de comunicare globala pentru BMW Seria 5. Iata cateva detalii interesante din culisele celui mai important model BMW al momentului – Seria 5 – care isi va mentine acest statut si in urmatorii cinci ani.


Avioanele F-16 vor fi vedeta paradei militare de Ziua Nationala
10:06:00 AM
Aeronavele multirol F-16 vor fi principala noutate cu care Armata Romana va veni la parada militara de 1 Decembrie, ce urmeaza sa aiba loc anul acesta la Arcul de Triumf, dupa o pauza de doi ani, timp in care a fost organizata in Piata Constitutiei.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply