Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO Reclama de Craciun care a scandalizat Germania/ Ce simboluri ascunse contine
3:40:00 PM
Cel mai mare supermarket din Germania a fost fortat sa nege ca reclama sa de Craciun ar contine insemne ascunse pro-naziste, scrie Unilad, citat de Mediafax.


Disputa pe Facebook intre Papahagi si Sora/ Sora: Analfabetul functional loveste din nou!
3:24:34 PM
Mortea lui Fidel Castro a declansat o cearta pe Facebook intre Adrian Papahagi si Mihai Sora. Dupa ce Sora a avut o postare in care vorbea despre Fidel, Papahagi a criticat postarea scriind "Ii poate spune cineva domnului Sora sa n-o mai lase pe nevasta-sa sa scrie pe pagina lui de Facebook?". A venit imediat replica acida a lui Sora si a sotiei sale. In scandal s-a implicat si criticul literar Alex Stefanescu.


Oamenii de stiinta sustin ca este posibil sa fi gasit cauza principala a problemelor de vedere care ii afecteaza pe unii astronauti
3:17:00 PM
Oamenii de stiinta sustin ca este posibil sa fi gasit cauza principala a problemelor de vedere care ii afecteaza pe unii astronauti, dupa ce cativa au inceput sa acuze vedere neclara dupa mai multe misiuni in spatiu, alaturi de alte modificari de natura fizica, potrivit BBC.


Bloomberg: David Petraeus, general in rezerva si fost director al CIA, favorit pentru preluarea functiei de secretar de stat in administratia Trump
2:57:00 PM
Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, se intalneste saptamana aceasta cu trei potentiali candidati la functia de secretar de stat american, prima dintre ele fiind programata luni cu David Petraeus, general in rezerva, fost director al CIA si fost comandant al fortelor americane in Irak si Afganistan, anunta Reuters. David Petraeus ar fi favorit pentru a prelua functia de secretar de stat in administratia Trump, scrie Bloomberg.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply