Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

SUA: Donald Trump a anuntat ca renunta la orice implicare in afaceri pentru a evita eventuale conflicte de interese
9:35:00 AM
Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat miercuri intr-un mesaj pe Twitter ca renunta in totalitate la afacerile reunite sub imperiul care ii poarta numele, pentru a evita eventuale conflicte de interese si pentru a se putea dedica in totalitate guvernarii Americii, transmite Agerpres.


Liga 1: CSU Craiova - ACS Poli Timisoara 2-0
9:16:00 AM
CSU Craiova a castigat, miercuri, cu 2-0, meciul disputat impotriva echipei ACS Poli Timisoara, intr-o partida contand pentru etapa cu numarul XVIII din Liga 1 la fotbal. In urma acestui succes, formatia olteana s-a apropiat la un singur punct de liderul FC Steaua.


Raluca Pruna: Pentru cei ce comit fraude economice e mai descurajant sa le iei fructele infractiunii decat sa stea in penitenciar
9:06:00 AM
Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat miercuri, la Adevarul Live, ca este foarte scump sa tii pe cineva in penitenciar si, desi legea spune ca o infractiune se pedepseste cu o pedeapsa privativa de libertate, sunt unele cazuri, cum ar fi infractiunile economice, in care este mai descurajant pentru o persoana sa ii iei fructele infractiunii decat sa o tii in penitenciar, noteaza News.ro.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply