Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Antifrauda promite actiuni de control operativ la nivel national, pe intreg parcursul lunii decembrie
8:28:04 AM
Dupa o perioada in care pareau ca o lasa mai moale cu operatiunile de control din zonele cu risc ridicat (marile depozite engros, unele multinationale intens mediatizate in primavara s.a.), Directia Generala Antifrauda Fiscala anunta ca va efectua in intervalul 30.11 - 04.12.2016 o actiune operativa de control la nivel national. "Este inceputul unei serii de verificari ce se vor desfasura pe intreg parcursul lunii decembrie, ca urmare a intensificarii anumitor activitati economice specifice care prezinta riscuri in ceea ce priveste manifestarea unor fenomene circumscrise fraudelor fiscale si vamale, cu ocazia sarbatorilor de iarna", spun oficialii ANAF.


​Prognoze 2017 Libocor, BRD: Vad un curs euro in jur de 4.48 lei si un dolar la 4 lei. Cresterea economica se va tempera la 3.8% iar somajul se va stabiliza la 6.1%
8:17:30 AM
Cursul de schimb EUR/RON va oscila anul viitor in mod probabil in jurul unei medii de 4.48 si intr-un interval de 4.40 - 4.50, preponderent in partea superioara, considera economistul sef l BRD-GSG, Florian Libocor, intr-un text transmis la solicitarea HotNews.ro. In pofida unei probabile dar totusi marginale politici monetare mai restrictive in SUA, USD/RON se poate stabiliza in jurul unei medii de 4.0, crede Libocor.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply