Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

CSAT discuta marti strategia privind relatia cu R. Moldova si misiunile militare romanesti din strainatate
1:35:23 AM
Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) se va reuni marti, pe ordinea de zi a sedintei figurand subiecte precum strategia de actiune, pe termen mediu si lung, privind relatia Romaniei cu Republica Moldova si planul de intrebuintare a fortelor armate ale Romaniei care se trimit la misiuni si operatii in afara teritoriului statului roman in anul 2017, transmite Agerpres.


Cod galben de ninsori in judetele Dolj, Olt si Mehedinti
1:17:00 AM
Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de ninsori in judetele Dolj, Olt si Mehedinti, valabil pana marti la ora 10.00


Comisarul pentru extindere:Modul in care UE a incercat sa sprijine R.Moldova nu a fost unul foarte bun
1:01:45 AM
Modul in care Uniunea Europeana a incercat sa sprijine Republicii Moldova nu a fost unul foarte bun, iar reputatia UE a avut de suferit, a declarat comisarul european pentru politica de vecinatate si negocieri pentru extindere, Johannes Hahn, dupa intrevederea avuta la Bruxelles cu premierul Pavel Filip, potrivit Radio Chisinau.


UPDATE Avion cu 72 de pasageri la bord, inclusiv o echipa de fotbal, prabusit in Columbia. Autoritatile locale: S-ar putea sa fie supravietuitori
12:59:00 AM
Un avion care transporta 72 de persoane, printre care si membri ai unei echipe de fotbal din Brazilia, s-a prabusit la aterizarea pe aeroportul din orasul Medellin din Columbia, spun autoritatile locale citate de BBC.
UPDATE: Presa locala scrie ca aparatul ar fi ramas fara combustibil. Primarul orasului Medellin, Federico Gutierrez, a descris situatia drept "o tragedie de mari proportii" si a adaugat ca este posibil sa fie supravietuitori.


Inalta Curte este asteptata sa dea marti sentinta in dosarul Bica-Videanu
12:52:03 AM
Instanta suprema este asteptata sa dea, marti, o decizie in dosarul in care fostul procuror sef al DIICOT Alina Bica este acuzata ca l-a favorizat pe fostul ministru al Economiei Adriean Videanu prin ridicarea unui sechestru. Sentinta va putea fi atacata la Completul de 5 Judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, transmite News.ro.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply