Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Radu Ionescu, fost vicepresedinte al CJ Prahova, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru luare de mita
8:35:31 AM
Fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova, Radu Ionescu, a fost condamnat, luni, la inchisoare cu suspendare in dosarul in care a fost trimis in judecata pentru luare de mita, fapta fiind comisa in anul 2006, anunta Agerpres. Potrivit reprezentantilor Tribunalului Prahova, instanta de fond l-a condamnat pe Radu Ionescu la 2 ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare, stabilind un termen de incercare de 6 ani. Sentinta nu este definitiva, putand fi atacata cu apel in termen de 10 zile.


Instanta suprema respinge exceptiile formulate de Tariceanu si decide inceperea judecarii dosarului in care este acuzat de marturie mincinoasa
8:24:00 AM
Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, luni, cererile si exceptiile formulate de presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si a decis ca judecarea dosarului in care este acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului poate incepe la instanta suprema, decizia nefiind definitiva, anunta News.ro.


Ce spune Clotilde Armand despre ea in cartea Am ales Romania
8:23:00 AM
“Am ales Romania. Povestea mea”, unul din bestseller-urile din acest acest an de la Targul de carte Gaudeamus, pare ceva mai mult decat o carte autobiografica. Lansat strategic in plina campanie electorala, volumul aparut la editura Humanitas releva un lider innascut, cu certe ambitii pe termen lung si un om cu o personalitate puternica. Clotilde Armand isi povesteste viata cu atentia politicianului versat, atent la detalii si la sensibilitatile tarii de adoptie. Din moment ce nutreste ambitii politice, publicul asteapta de la ea transparenta si sustine ca momentul cand s-a decis sa scrie a fost cand un politician i-a reprosat ca “nici viata dumneavoastra nu este transparenta”.


Comisia juridica a avizat favorabil cererea DNA de urmarire penala a deputatului Eugen Bejinariu
8:22:28 AM
Comisia juridica a dat luni aviz favorabil cererii DNA de incuviintare a urmaririi penale a deputului PSD Eugen Bejinariu, acuzat de abuz in serviciu. Urmeaza ca plenul Camerei Deputatilor sa dea votul decisiv luni, de la ora 16.00, cu conditia ca suficienti parlamentari sa vina la sedinta pentru a fi asigurat cvorumul.


Hackerii au luat ostatic sistemul de transport din San Francisco, iar pasagerii au putut calatori gratuit
8:21:00 AM
Autoritatea de transport din San Francisco a fost tinta unui atac informatic ce a afectat 2.000 de automate de bilete, pasagerii putand calatori gratuit vineri si sambata. Atacul a fost de tip ransomware, hackerii criptand fisierele tintei atacate si cerand in schimbul decriptarii, o recompensa. Lucrurile au revenit duminica la normal, dar a fost deschisa o ancheta.


Tatal si fiul, campioni mondiali la aceeasi disciplina
8:05:24 AM
Nico Rosberg a castigat, duminica, titlul mondial la Formula 1, dupa 34 de ani de cand tatal sau Keke Rosberg a reusit aceeasi performanta. Germanul face parte acum din lista celor care au devenit campioni mondiali in familie, tatal si fiul s-au impus la aceeasi disciplina, scrie AFP.


A fost aprobata noua componenta a Consiliului National al Cercetarii Stiintifice. Alexandru Babes, cercetator si profesor de Neurobiologie la Universitatea din Bucuresti, presedinte
8:01:00 AM
Ministrul Educatiei Mircea Dumitru a aproba prin ordin componenta noului Consiliu National al Cercetarii Stiintifice (CNCS), respectiv regulamentul de organizare si functionare al forului. Alexandru Babes, cercetator si profesor de Neurobiologie la Universitatea din Bucuresti, a fost numit presedinte al CNCS. Consiliul National al Cercetarii Stiintifice este un organism consultativ al Ministerului Educatiei si are drept misiune principala stimularea excelentei in cercetarea stiintifica.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply