Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Scrisoare deschisa a Asociatiei Producatorilor de Mobila catre premier: Programul de participare la targuri internationale este blocat de cateva luni
10:40:00 AM
Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR) acuza, printr-o scrisoare deschisa transmisa premierului Dacian Ciolos, ca programul de participare la targuri si expozitii internationale este blocat de cateva luni, din cauza nerealizarii la timp a procedurilor de achizitie publica, conform Legii 98/2016. "Industria romaneasca de mobila a ratat promovarea pe trei piete extrem de importante: Franta, Rusia si Qatar, din cauza neparticiparii la targurile internationale din toamna acestui an. Si risca neparticiparea cu stand national la expozitiile internationale din Germania si Marea Britanie, care se desfasoara in ianuarie 2017", se precizeaza in scrisoarea deschisa.


Romeo Urjan, noul director general al Companiei Natioale a Uraniului
10:19:31 AM
Consiliul de Administratie al Companiei Nationale a Uraniului l-a desemnat pe Romeo Urjan, membru al Consiliului de Administratie, pentru functia de director general al societatii, se arata intr-un comunicat al Ministerului Energiei. Potrivit acestuia, Romeo Urjan este specialist in industria nucleara, care a ocupat, in perioada mai 2015- noiembrie 2016, pozitia de director Directia Tehnica si Securitate Nucleara in cadrul SN Nuclearelecrica SA.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply