Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Preluarea PC Garage de catre eMAG a fost aprobata cu anumite conditii de catre Consiliul Concurentei. Ce angajamente si-a luat eMAG
6:17:00 AM
Consiliul Concurentei a anuntat marti ca a autorizat cu anumite conditii tranzactia prin care PC Garage, magazin specializat in produse IT si electronice, este cumparat de catre Dante International, companie care detine cel mai mare retailer online eMAG. Tranzactia conduce la consolidarea pozitiei pe piata a Dante si, implicit la scaderea presiunii concurentiale pentru anumite categorii de produse, astfel ca Dante si-a luat angajamentul de a cesiona patru magazine online active pe piata comercializarii cu amanuntul de produse nealimentare si anume: www.pcfun.ro, www.shopit.ro, www.garagemall.ro si www.electrofun.ro.


POR 2016: Bataie pe cei pana la 200.000 Euro europene pentru micile afaceri
5:55:00 AM
Linia de finantare europeana prin care micile afaceri pot obtine pana la 200.000 Euro pentru investitii urban a insumat cele mai multe proiecte depuse dintre toate liniile deschise in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020, a informat marti Ministerul Dezvoltarii Reionale si Administratiei Publice.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply