Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

​VIDEO Tipul asta cauta haterii de pe Facebook si a strans peste 4 milioane de dolari in afacerea asta
1:16:00 AM
Trei tineri din Polonia si-au dat seama cat conteaza pentru firme ce se spune despre ele pe retelele sociale, forumuri sau in publicatiile online, si au adunat peste 4 milioane de dolari de la investitori, intr-o firma de monitorizare si "ascultare" a internetului. Comentariile unui "prieten" nesuferit de pe Facebook iti pot strica ziua, insa pentru firme si  branduri, haterii pot declansa crize de imagine, cu pierderi de clienti si de bani. Kamil Bargiel, unul dintre cei trei fondatori ai firmei de "social listening" SentiOne, care activeaza si pe piata din Romania, ne-a povestit cum face bani ajutand companiile sa gaseasca haterii pana nu e prea tarziu.


Manuel Valls sugereaza ca l-ar putea infrunta pe Hollande pentru a deveni candidatul socialistilor la prezidentialele din 2017
1:02:07 AM
Premierul francez Manuel Valls a sugerat ca l-ar putea infrunta pe presedintele Francois Hollande pentru a deveni candidatul socialistilor la alegerile prezidentiale din 2017, relateaza Reuters, citat de News.ro. Intr-un interviu publicat duminica in Le Journal du Dimanche, Valls nu a exclus posibilitatea de a candida impotriva lui Hollande la primare socialiste, in luna ianuarie.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply