Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Inalta Curte: Alina Bica a fost condamnata la 4 ani de inchisoare cu executare, Videanu a fost achitat. Decizia nu este definitiva
8:44:25 AM
Alina Bica, fosta sefa a DIICOT a primit la Inalta Curte o pedeapsa de patru ani de inchisoare cu executare, iar Adriean Videanu a fost achitat, informeaza Digi 24.


Singurul om in viata care s-a nascut in secolul al XIX-lea: Emma Morano implineste 117 ani
8:44:24 AM
Emma Morano, ultima persoana din lume nascuta in secolul al XIX-lea si aflata inca in viata, al carei regim alimentar bazat pe oua starneste comentarii in intreaga lume, sarbatoreste marti 117 ani, in micul sau apartament din Verbania, in nordul Italiei, scrie AFP.


DNA a inceput urmarirea penala fata de medicul Ioan Lascar si de fostul manager de la Floreasca / Procurorii au calculat un prejudiciu de 6,2 mil. lei in cazul barocamerei nefunctionale din spital
8:34:30 AM
DNA a demarat urmarirea penala fata de mai multi sefi din cadrul spitalul Floreasca (inclusiv fostul manager Radu Alexandru Macovei si medicul Ioan Lascar) si fata de o firma si de administratorul ei.


Antifrauda promite actiuni de control operativ la nivel national, pe intreg parcursul lunii decembrie
8:28:04 AM
Dupa o perioada in care pareau ca o lasa mai moale cu operatiunile de control din zonele cu risc ridicat (marile depozite engros, unele multinationale intens mediatizate in primavara s.a.), Directia Generala Antifrauda Fiscala anunta ca va efectua in intervalul 30.11 - 04.12.2016 o actiune operativa de control la nivel national. "Este inceputul unei serii de verificari ce se vor desfasura pe intreg parcursul lunii decembrie, ca urmare a intensificarii anumitor activitati economice specifice care prezinta riscuri in ceea ce priveste manifestarea unor fenomene circumscrise fraudelor fiscale si vamale, cu ocazia sarbatorilor de iarna", spun oficialii ANAF.


​Prognoze 2017 Libocor, BRD: Vad un curs euro in jur de 4.48 lei si un dolar la 4 lei. Cresterea economica se va tempera la 3.8% iar somajul se va stabiliza la 6.1%
8:17:30 AM
Cursul de schimb EUR/RON va oscila anul viitor in mod probabil in jurul unei medii de 4.48 si intr-un interval de 4.40 - 4.50, preponderent in partea superioara, considera economistul sef l BRD-GSG, Florian Libocor, intr-un text transmis la solicitarea HotNews.ro. In pofida unei probabile dar totusi marginale politici monetare mai restrictive in SUA, USD/RON se poate stabiliza in jurul unei medii de 4.0, crede Libocor.


Klaus Iohannis, despre alegerile din SUA: MAE si Ambasada Romaniei au primit instructiuni clare pentru a avea contacte cu echipa de tranzitie
8:11:59 AM
Klaus Iohannis a declarat marti ca nu a avut inca nicio discutie telefonica cu presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, dar se declarat "optimist" in ceea ce priveste evolutia relatiilor dintre Romania si noua administratie americana, care va fi investita in ianuarie 2017.


CSAT a suplimentat cu 500 numarul militarilor romani care pot efectua misiuni si operatiuni in afara statului roman, la 1.688
8:06:00 AM
CSAT a suplimentat cu 500 numarul militarilor romani care pot efectua misiuni si operatiuni in afara statului roman, a anuntat marti presedintele Klaus Iohannis.


Televiziunea de stat marocana le invata pe femei cum sa isi ascunda vanataile provocate de violenta domestica
8:04:34 AM
Un canal de televiziune marocan de stat a ajuns in centrul unui scandal pentru ca a difuzat un tutorial de machiaj despre cum sa ascunzi urmele lasata de abuzul domestic.


Christoph Daum: Credeam că Romnia e o țară care are grijă de cum și crește viitorul fotbalistic. Realitatea este alta
7:55:00 AM
Daum a fost surprins de ce a găsit în România și că avea o altă imagine despre fotbalul nostru. În continuarea interviului exclusiv acordat Lead.ro, Christoph Daum vorbește despre cum a descoperit fotbalul românesc, cum înțelege discuția despre presiunea asupra lui și asupra echipei, ce părere are despre criticile primite din partea media și cum au fost discuțiile cu oamenii din lumea fotbalului.


Curtea Constitutionala a amanat iar luarea unei decizii privind recunoasterea casatoriilor gay, pentru a cere opinia Curtii de Justitie a UE
7:48:44 AM
Curtea Constitutionala a amanat iar decizia privind nerecunoasterea casatoriilor dintre persoane de acelasi sex pentru a solicita o opini de la curtea de Justitie a Uniunii Europene, a anuntat marti presedintele CCR, Valer Dorneanu.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply