Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Scrisoare deschisa a Asociatiei Producatorilor de Mobila catre premier: Programul de participare la targuri internationale este blocat de cateva luni
10:40:00 AM
Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR) acuza, printr-o scrisoare deschisa transmisa premierului Dacian Ciolos, ca programul de participare la targuri si expozitii internationale este blocat de cateva luni, din cauza nerealizarii la timp a procedurilor de achizitie publica, conform Legii 98/2016. "Industria romaneasca de mobila a ratat promovarea pe trei piete extrem de importante: Franta, Rusia si Qatar, din cauza neparticiparii la targurile internationale din toamna acestui an. Si risca neparticiparea cu stand national la expozitiile internationale din Germania si Marea Britanie, care se desfasoara in ianuarie 2017", se precizeaza in scrisoarea deschisa.


Ministrul Transporturilor anunta finalizarea lucrarilor pe cele doua santiere de pe DN7 - Valea Oltului
10:32:24 AM
Ministrul Transporturilor, Sorin Buse, a anuntat, luni, finalizarea lucrarilor pe cele doua santiere deschise in ultimele luni pe DN7 - Valea Oltului, in zona Caineni-Boita si in zona viaductului de la Carligu Mic, si reluarea traficului in zona in conditii normale, informeaza Agerpres.


Ministerul Educatiei a lansat un apel la candidaturi pentru Consiliului National de Statistica si Prognoza a Invatamantului Superior
10:24:46 AM
Ministerul Educatiei a lansat un apel de candidaturi pentru ocuparea celor 17 pozitii de membru ale Consiliului National de Statistica si Prognoza a Invatamantului Superior (CNSPIS). Procesul de selectie se va desfasura in perioada 28 noiembrie - 15 decembrie si va fi coordonat de minister. In conformitate cu prevederile metodologiei de selectie, se pot inscrie cadre didactice si cercetatori care detin cel putin titlul de conferentiar sau de cercetator stiintific II ori titluri echivalente obtinute in strainatate, dar si membri ai Academiei Romane si ai unor institutii de cultura.


Romeo Urjan, noul director general al Companiei Natioale a Uraniului
10:19:31 AM
Consiliul de Administratie al Companiei Nationale a Uraniului l-a desemnat pe Romeo Urjan, membru al Consiliului de Administratie, pentru functia de director general al societatii, se arata intr-un comunicat al Ministerului Energiei. Potrivit acestuia, Romeo Urjan este specialist in industria nucleara, care a ocupat, in perioada mai 2015- noiembrie 2016, pozitia de director Directia Tehnica si Securitate Nucleara in cadrul SN Nuclearelecrica SA.


Procurorii nationali sprijina crearea unui Parchet European
10:18:59 AM
Îndemnăm statele membre ale UE să instituie cât mai repede Parchetul European. Economiile noastre și banii contribuabililor UE merită să fie mai bine protejați împotriva activităților infracționale. În fiecare an, bugetele naționale și bugetul UE înregistrează pierderi de cel puțin 50 de miliarde EUR aferente veniturilor provenite din TVA din cauza infracțiunilor transfrontaliere. Frauda ar trebui să fie abordată în mod eficient: existența unui Parchet European va face ca lupta UE împotriva criminalității să ajungă la o nouă dimensiune, depășind simpla cooperare.


USR are 10 proiecte prioritare pentru guvernare. Printre ele: reducerea abandonului scolar, investitii in infrastructura de sanatate, eliminarea risipei din banul public, finantare predictibila in infrastructura
10:18:50 AM
Uniunea Salvati Romania anunta 10 proiecte prioritare pentru guvernare, printre acestea numarandu-se extinderea programului "Scoala pentru toti" la toate scolile sarace si subventionarea per elev a activitatilor "Scoala dupa Scoala", scopul fiind reducerea abandonului scolar. Si sanatatea se numara printre prioritatile USR, care isi propune un plan de investitii in infrastructura din sanatate, corelarea investitiilor cu nevoile realea ale pacientilor si depolitizarea managementului infrastructurii de sanatate.


Interviu cu Christoph Daum: Nu văd nicio viziune, niciun ajutor, doar se distruge imaginea fotbalului romnesc
9:50:41 AM
Mai poate avea Daum succes cu naționala României? În față are meciul crucial cu Danemarca, în martie, în spate are patru jocuri grele și alte patru luni din care să ia cele mai bune concluzii. “Mereu mi-a plăcut să descopăr aspectul pozitiv dintr-un eveniment negativ”.


PSD i-a cerut lui Eugen Bejinariu, deputatul PSD pentru care DNA cere urmarirea penala, sa demisioneze din parlament
9:48:48 AM
Secretarul general al PSD Marian Neacsu i-a cerut luni lui Eugen Bejinariu, deputatul PSD pentru care DNA a cerut incuviintarea urmaririi penale, demisia din Parlament, afirmand ca, daca va castiga un nou mandat, partidul ii va solicita din nou sa renunte la aceasta calitate, transmite Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply