Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Raluca Pruna: Este de presupus ca, pe termen lung, DNA si DIICOT vor fi reunite intr-o singura structura
6:54:31 AM
Reorganizarea DIICOT pe modelul DNA a fost facuta si in perspectiva in care, pe termen lung, cele doua parchete specializate ar putea fi reunite intr-o singura structura, a afirmat miercuri ministrul Justitiei, Raluca Pruna, potrivit Agerpres.


​VIDEO/FOTOGALERIE Ford a prezentat noua generatie Fiesta. Modelul are si o versiune Vignale, dar si una crossover
6:34:00 AM
Ford a prezentat la Koln cea de-a saptea generatie a modelului de clasa mica Ford Fiesta, care dispune acum de noi versiuni, inclusiv o varianta cu accente premium, Vignale, o versiune crossover, numita Active, si o varianta sportiva, denumita ST-Line. Aceasta filosofie, cu patru versiuni ale aceluiasi model (cea standard si cele trei variante derivate) va fi aplicata mai multor modele Ford de acum incolo. Ford spune ca Fiesta devine modelul de clasa mica ce cuprinde cele mai multe tehnologii, un exemplu fiind sistemul de detectare a pietonilor, care poate ajuta la evitarea coliziunilor pe timp de noapte.


Cod galben de ninsori, vant puternic si polei care incepe joi cu o parte din tara si se extinde pana sambata in toate regiunile
6:24:12 AM
Admnistratia Nationala de Meteorologie a emis un god galben de ninsori insemnate cantitativ si viscolite in zonele de munte, nordul si centrul tarii, valabil de joi ora 17.00 pana vineri ora 8.00. Avertizarea este apoi extinsa pentru toata tara pana sambata ora 02.00, iar la fenomenele vizate se adauga intensificari ale vantului in vest, sud si est si pe arii restranse polei.


De ce ma ingras cand fac sport si slabesc cand nu fac miscare?
6:16:35 AM
Raspunsul scurt și nesatisfăcător este ''pentru ca ești om''. In mod surprinzător, multi oameni care încep un program de sport castiga ulterior kilograme in plus.


Infotrafic - Trafic Aglomerat pe DN1, DN2 si DN7 / Aglomeratie la iesirea din tara de la Nadlac
6:05:55 AM
Circulatia se desfasoara ingreunat, in coloana, pe DN1, pe sensul spre Valea Prahovei, pe DN 2 Bucuresti ￯ Urziceni, pe DN 7, in zona localitatii argesene Bascov si pe autostrada A1, la iesirea din tara prin vama Nadlac, potrivit Centrului Infotrafic din Politia Romana, citat de News.ro.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply