Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

ANAF va face publice circularele interne referitoare la procedurile de lucru si la modalitatile de aplicare a legii
7:27:14 AM
Agentia Nationala de Administrare Fiscala va face publice, din 5 decembrie, pe site-ul propriu, la rubrica "Circulare ANAF", circularele interne referitoare la procedurile de lucru si la modalitatile de aplicare a prevederilor legale.


Cat de important este pentru magazinele online sa aiba un site optimizat pentru mobil si cum trebuie sa arate publicitatea pentru un astfel de site
7:18:10 AM
Companiile care ruleaza campanii de publicitate online fara sa aiba un site optimizat pentru mobil risca sa piarda bani si sa nu obtina rezultatele dorite. Mai mult, Google, cel mai folosit motor de cautare in Romania, a dezvoltat un algoritm de indexare care prioritizeaza la afisarea rezultatelor domeniile optimizate pentru mobil. Numarul comenzilor facute de pe dispozitive mobile creste in medie cu 20 - 30% in fiecare trimestru, arata  agentia de marketing online Today's.


Registrul Comertului: Din februarie 2017, PFA-urile si Intreprinderile Individuale trebuie sa-si reduca numarul obiectelor de activitate
7:16:00 AM
PFA si Intreprinderile Individuale pot opera modificari incepand cu 16 februarie 2017 in ceea ce priveste reducerea numarului de activitati precum si a numarului de angajati, anunta Registrului Comertului (ONPC). Legea privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si intreprinderile familiale (publicata in Monitorul Oficial al Romaniei) aduce noutati si va fi aplicabila din 2017.


Cosul de la hypermarket si intretinerea la bloc, in topul platilor cu portofelul digital. Cat de des folosesc romanii aceasta metoda de plata
6:51:18 AM
Tranzactiile prin portofelul digital au crescut in Romania, atat ca valoare, cat si ca volum, de 3 ori in primele 10 luni din acest an, fata de aceeasi perioada din 2015, potrivit datelor NETOPIA mobilPay. Plata medie cu portofelul digital s-a ridicat, anul acesta, la 85 lei, iar majoritatea utilizatorilor au achitat cu Wallet-ul din telefon cumparaturile la hipermarket-urile si supermarket-urile din tara, facturile de telefonie mobila, dar si serviciile de intretinere la bloc.


25 de predictii pentru 2017 privind mediul de afaceri si societatea
6:49:04 AM
Taxele vor creste, brain drain - migratia tinerilor educati in cautare de locuri de munca specializate - va fi in crestere, notorietatea va fi mai importanta decat competenta iar polarizarea fara precedent va provoca mecanismele sociale si ale societatii civile - iata cateva  predictii pentru 2017. In categoria vesti bune, putem nota stabilitatea fluxului de intrari financiare in Romania, provenind de la romanii aflati in strainatate, in jurul cifrei de 3,2 miliarde EUR si, de asemenea, estimarea ca si in acest an volumele vor fi la acelasi nivel - cu posibile mici variatii.


Consiliul Concurentei a efectuat inspectii la trei companii din domeniul prelucrarii lemnului
6:41:10 AM
Consiliul Concurentei a efectuat inspectii inopinate la sediile a trei companii care activeaza pe piata prelucrarii masei lemnoase: Forestar SA, Nico ¬ Paul SRL si Saniral SRL, se arata intr-un comunicat al institutiei. Inca de la inceputul acestui an, Consiliul Concurentei a declansat o investigatie, fiind efectuate, in acea perioada, inspectii la mai multe firme din domenul prelucrarii lemnului: Holzindustrie Schweighofer SRL, Egger Romania SRL, Kronospan Romania SRL, Kronospan Sebes SA, Silva Logistic Services SRL, Alredia SRL si Lacul Codrilor SRL.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply