Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Tolo.ro: Spitalul Malaxa a platit 6.000 de lei ca sa slabeasca nepoata lui Secureanu si 25.000 de lei pe operatia matusii lui Vrabi la clinica privata Monza
2:47:44 AM
Milioane de romani platesc contributii pentru spitalele publice. Un manager de spital public foloseste acesti bani ca sa-si opereze pilele in privat, scrie Tolo.rointr-un nou articol privind ilegalitati pe care le-ar fi facut seful "Malaxa".


Fuziunea bancii Carpatica cu Patria Bank a primit aprobarea prealabila a BNR
2:29:45 AM
Proiectul de fuziune al Bancii Comerciale Carpatica cu Patria Bank a primit aprobarea prealabila din partea Bancii Nationale a Romaniei, permitand celor doua banci sa demareze formalitatile finale de inregistrare a noii banci si sa inceapa operatiunile necesare pentru a integrarea efectiva, au anuntat miercuri oficialii Patria Bank.


Restrictiile de trafic din Capitala pentru miercuri si joi
2:14:43 AM
Circulatia rutiera va fi restrictionata in Bucuresti, pentru parada militara de 1 Decembrie, de miercuri dimineata pana joi dupa-amiaza, anunta Brigada Rutiera a Capitalei, potrivit News.ro.


Exclusiv Kulturhaus Bukarest se redeschide pe 15 decembrie
2:00:00 AM
Kulturhaus Bukarest, unul dintre cele mai populare cluburi din Capitala, se va redeschide in data de 15 decembrie, potrivit informatiilor HotNews.ro. Anuntul oficial va fi facut miercuri seara, la ora 20, pe pagina de Facebook a clubului, unde vor aparea si primele imagini dupa reamenajare. Clubul a fost inchis in noiembrie 2015, la cateva zile dupa tragedia de la Colectiv.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply