Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ministerul Educatiei: Raportul comun al comisiei de experti care analizeaza suspiciunile de plagiat in cazul doctoratului sefei DNA va fi transmis Comisiei Juridice a CNADTCU cel tarziu miercuri
10:44:00 AM
Raportul comun al Comsiei de experti intrunita pentru a analiza suspiciunile de plagiat in cazul doctoratului sefei al DNA, Laura Codruta Kovesi, va fi transmis Comisiei Juridice a CNADTCU cel tarziu miercuri, dupa care, in forma agreata de comisiei, va fi supus votului in Consiliului General al CNADTCU,  a declarat pentru HotNews Mirabela Amarandei, purtatorul de cuvant al Ministerului Educatiei. Amarandei a precizat ca membrii Comisiei Juridice au la dispozitie trei zile pentru agrearea unei forme a raportului care va fi supus votului final.
  •  Amarandei a mentionat ca nu este poate vorbi despre o tergiversare a analizei sau deciziei in acest caz, raspunzand astfel unor materiale de presa publicate recent.


Medicii romani, indiferent daca profeseaza in tara sau in strainatate, pot face parte din comisiile Ministerului Sanatatii
10:33:00 AM
Membrii comisiilor de specialitate ale Ministerului Sanatati vor fi selectati, pentru prima data, printr-un proces transparent, care tine cont de criterii de profesionalism si integritate, nemaifiind numiti de ministru, ca pana acum, iar la selectie se pot inscrie medici romani care lucreaza in tara sau strainatate, anunta Ministerul Sanatatii.


VIDEO ​Gorghiu: Dragnea pozeaza in frecventabil viitor prim-ministru prin vizitele organizate de consultanti in afara tarii
10:22:00 AM
Presedintele PNL, Alina Gorghiu, afirma, intr-un interviu pentru HotNews.ro, ca liderul PNL, Liviu Drangea, “pozeaza in frecventabil viitor prim-ministru” prin vizitele organizate de consultanti in afara tarii. “Dl Dragnea este intr-o campanie asidua, de la flipchart pana la vizite organizate de consulanti ai domniei sale, probabil pe sume interesante, pentru ca exista aceasta disperare la Liviu Dragnea de a ajunge prim-ministru”, sustine Gorghiu. Liderul PSD a anuntat saptamana trecuta ca s-a intalnit cu cancelarul Austriei iar luni seara a fost primit de premierul Suediei.


​VIDEO Agnieszka Radwanska, lovitura anului in circuitul WTA, Simona Halep s-a clasat pe locul doi
10:11:00 AM
Agnieszka Radwanska, locul trei mondial, a iesit castigatoare in ancheta WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a anului. Poloneza s-a aflat pe primul loc in preferintele fanilor, cu 62% din voturi, in timp ce Simona Halep (4 WTA) s-a clasat pe pozitia a doua (21%).


Doi soferi care au parcat neregulamentar, condamnati pentru ucidere din culpa
10:10:45 AM
Premiera in justitia din Constanta. Judecatorii Curtii de Apel Constanta au condamnat definitiv pentru ucidere din culpa doi soferi care au parcat neregulamentar, actiune care a dus la producerea unui accident rutier, scrie digi24.ro, care citeaza Ziua de Constanta.


Situatie catastrofala in asediatul Mosul: 650.000 de persoane au ramas fara alimentarea cu apa, familiile sarace se zbat sa gaseasca mancare
10:09:49 AM
Furnizarea de apa catre circa 650.000 de locuitori din orasul irakian Mosul a fost taiata dupa ce o conducata a fost lovita in timpul luptelor dintre armata si Statul ISlamic, a declarat un oficial local, citat de Reuters.


CCR: Limitarea la un an de la nastere a termenului pentru inceperea actiunii de stabilire a paternitatii incalca drepturile copilului
9:54:00 AM
Limitarea la un an de la nastere a termenului pentru inceperea actiunii de stabilire a paternitatii incalca drepturile copilului, a constatat, marti, Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR), informeaza Agerpres.


Presedintele Klaus Iohannis a retrimis la Parlament Legea Locuintelor
9:50:00 AM
Presedintele Klaus Iohannis a trimis marti spre reexaminare Legea pentru completarea Legii locuintei, care introduce notiunea de "locuinte de sprijin", care urmau sa fie cumparate prin licitatie de catre autoritatile locale si inchiriate persoanelor sau familiilor evacuate din locuintele lor prin executare silitaᅩ si care nu isi puteau permite sa cumpere sau inchirieze o casa pe piata libera.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply