Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Cum se vor calcula tarifele RCA maxime aplicate timp de 6 luni - proiect ASF scos in dezbatere publica timp de 5 zile
8:21:00 AM
Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a scos joi in dezbatere publica versiunea oficiala a metodologiei de calcul a tarifelor RCA maxime pe care asiguratorii vor fi obligati sa le aplice timp de 6 luni. Fata de versiunea prealabila a acestei metodologii de calcul, varianta transmisa HotNews.ro de catre transportatori, se observa ca din formula de calcul a disparut total marja de profit. Lipsesc de asemenea si precizarile ca pentru efectuarea calculelor, ASF va incerca obtinerea de date de la Astra si Carpatica, iar in masura in care aceste date nu vor fi actualizate se vor utiliza ipoteze rezonabile.


?FOTOGALERIE Facelift pentru Sandero si Logan, premiere mondiale la Paris. Claxon pe volan, nou motor cu 3 cilindri, lumini de zi cu LED
7:36:00 AM
Patru modele Dacia – Logan, Logan MCV, Sandero si Sandero Stepway – au primit un facelift cu ocazia Salonului Auto de la Paris (1-16 octombrie pentru public, 29-30 septembrie pentru presa). Aceasta restilizare aduce un nou design interior, acum claxonul fiind mutat pe volan, nou design exterior, cu lumini de zi cu LED si stopuri cu motive luminoase patrate, camera video pentru marsarier, plus un motor pe benzina cu trei cilindri, de 1 litru, natural aspirat, care dezvolta 75 CP. Dacia Duster EDC este o alta noutate importanta a marcii.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply