Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO Champions League: Ludogorets - PSG 1-3/ Moti a ratat un penalty pentru gazde - Dubla pentru Cavani
3:23:41 AM
Ludogorets s-a recunoscut invinsa in fata lui PSG, scor 1-3, in al doilea meci din grupele Champions League. Bulgarii au deschis scorul prin Natanael (16'), insa PSG a restabilit egalitatea inainte de pauza, prin Matuidi (41'). In repriza secunda, francezii au trecut in avantaj dupa golul marcat de Cavani (56'). In minutul 59, Cosmin Moti putea sa o readuca in joc pe Ludogorets, dar a ratat o lovitura de la 11 metri. La un minut distanta, Cavani si-a trecut in cont al doilea gol si a stabilit scorul victoriei.


Klaus Iohannis: Dacian Ciolos ar putea sa continue foarte bine proiecte importante dupa alegeri daca acum isi declara intentiile de viitor, iar apoi adeziunea fata de un partid
3:23:00 AM
Pesedintele Klaus Iohannis considera ca ar fi bine ca Dacian Ciolos sa isi continue proiectele dupa alegerile parlamentare, insa acest lucru se poate face doar daca isi anunta intentiile de viitor si isi declara adeziunea sau macar simpatia pentru partidul cu care doreste sa continue proiectele.


Dacia Duster EDC debuteaza la Paris. Cea mai performanta cutie de viteze automata a Renault vine pe Dacia Duster
3:18:40 AM
Dacia Duster EDC este una dintre surprizele pregatite pe Grupul Renault pentru Salonul Auto de la Paris (1-16 octombrie pentru public, 29-30 septembrie pentru presa). Masina este expusa la standul marcii Dacia in cadrul salonului, alaturi de versiunile restilizate ale Dacia Sandero, Dacia Sandero Stepway, Dacia Logan si Dacia Logan MCV.


Piata RCA in primele sase luni din 2016: Dupa falimentul Astra, Asirom a trecut pe primul loc la venituri/Preturile au crescut la un maxim istoric, pe fondul cresterii daunelor si despagubirilor platite
3:10:00 AM
Ulterior falimentului Astra, analiza datelor raportate de societatile de asigurari a reliefat faptul ca redistribuirea pietei s-a realizat intre un grup restrans de societati, respectiv Asirom, Carpatica, Euroins si City Insurance, remarcandu-se cresterea semnificativa a Asirom pana la nivelul de aproximativ 26% din piata RCA, arata datele ASF. Prima medie RCA anualizata a crescut cu circa 13,15% in 2015 atingand un maxim pentru ultimii 5 ani atat in cazul persoanelor fizice, cat si al persoanelor juridice, acest trend de crestere continuand si in trimestrul doi din acest an, pe fondul cresterii semnificative a daunelor si despagubirilor platite de asiguratori.


Sebastian Ghita, chemat la Parchetul General pentru a proba autodenuntul
2:53:26 AM
Deputatul Sebastian Ghita a fost chemat joi de procurorii Parchetului General pentru a aduce probe care sa sustina autodenuntul cu privire la o presupusa masluire a raportului referitor la lucrarea de doctorat a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, potrivit Agerpres.


VIDEO Champions League: Celtic - Manchester City 3-3/ Spectacol la Glasgow - Gol superb marcat de Dembele pentru Celtic
2:44:45 AM
Dupa ce a fost spulberata de Barcelona in primul meci din Grupa C, Celtic Glasgow a facut spectacol cu Manchester City, pe care a condus-o de trei ori. Echipa lui Pep Guardiola a revenit de fiecare data si s-a incheiat 3-3. Dembele a bifat o "dubla" pentru Celtic, reusind o executie spectaculoasa la golul al doilea.


?LIVE Text Simona Halep vs Madison Keys (in jurul orei 11:00)
2:44:00 AM
Simona Halep (5 WTA si cap de serie numarul patru) o intalneste pentru a treia oara in acest an pe Madison Keys (SUA - 9 WTA), de aceasta data in sferturile turneului "Premier" de la Wuhan (China). Meciul va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews.ro.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply