Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Guvernul a aprobat masuri pentru incurajarea practicarii sportului
6:16:13 AM
Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri o serie de masuri pentru a incuraja implicarea copiilor si tinerilor juniori in activitati si competitii sportive. Concret, Executivul a aprobat finantarea activitatilor sportive plecand de la selectie, instruire, pregatire si realizarea de competitii sportive ale copiilor si juniorilor mici, precum si ale persoanelor cu nevoi speciale, in baza unor proiecte si programe ale federatiilor sportive nationale, se arata intr-un comunicat.


Grecia, insula Lesbos: O tanara pakistaneza a fost victima unui viol colectiv intr-o tabare de refugiati
6:14:00 AM
Patru minori pakistanezi cu varste de 16 si 17 ani au fost arestati duminica, fiind acuzati ca au violat o tanara din aceeasi tara si de aceeasi varsta in tabara de refugiati de pe insula Lesbos, a anuntat miercuri politia locala, citata de AFP.


Guvern: Romania va participa la expozitia internationala 2017 Energia viitorului din Kazahstan
6:09:52 AM
Romania va participa, cu un pavilion national, la expozitia internationala "Energia Viitorului", informeaza Guvernul. Aceasta se va desfasura la Astana, Kazahstan, in perioada 10 iunie- 10 septembrie 2017 si se preconizeaza ca vor fi prezente peste 100 de tari si peste 5 milioane de vizitatori.


VIDEO O femeie de origine musulmana care poarta haine si val apare in revista Playboy
6:04:00 AM
Revista Playboy, cunoscuta pentru iepurasii si fotografii erotice cu femei dezbracate, prezinta pentru prima data in paginile sale o femeie de origine musulmana purtand val, intr-un pictorial care a starnit atat cat critici cat si laude, relateaza AFP. Este vorba despre Noor Tagouri, o jurnalista in varsta de 22 de ani.


Cine este Horatiu Berdila, al treilea personaj din dosarul in care mai sunt urmariti penal Vasile Blaga si Gheorghe Stefan/Pinalty
6:02:00 AM
Horatiu Bruno Berdila, urmarit penal pentru cumparare de influenta in dosarul DNA in care mai sunt urmariti penal si Vasile Blaga si Gheorghe Stefan ('Pinalty') este in prezent advisor la firma Business Consulting Contractor, dupa ce timp de 6 ani, pana in ianuarie 2015 a condus Romsys, unul dintre cei mai mari integratori IT locali, care in luna martie 2016 a intrat in insolventa, potrivit ZF. Horatiu Berdila a mai fost arestat preventiv 30 de zile in acest an, intr-un alt dosar in care procurorii au descoperit ca ar fi prejudiciat statul cu 4 milioane de euro, potrivit Libertatea.


Guvernul aloca 822 milioane lei pentru agricultori
6:01:57 AM
Guvernul a decis miercuri alocarea temporara a sumei de 822 milioane lei pentru efectuarea platilor reprezentand prefinantarea cheltuielilor aferente schemelor de plati directe, a masurilor de informare si promovare pentru produsele agricole pe piata interna si in tarile terte, a celor de promovare a vinurilor, a masurilor de piata si interventie in agricultura, informeaza Executivul.


UPDATE Vasile Blaga demisioneaza de la sefia PNL. Ce scenarii exista pentru conducerea partidului
5:54:00 AM
Vasile Blaga a anuntat intr-un comunicat de presa ca isi depune demisia din functia de co-presedinte al PNL, afirmand ca isi va dovedi "nevinovatia in fata institutiilor abilitate". Potrivit unor surse politice, in acest moment nu este luata o decizie cu privire la ce se va intampla cu conducerea partidului, existand trei variante posibile: un congres inainte de alegeri, desemnarea unui copresedinte din partea vechiului PDL sau numirea unui presedinte unic de catre Biroul Politic National al partidului, asa cum s-a intamplat pentru presedintii de organizatii.


Guvernul a aprobat ratificarea Acordului de la Paris la Conventia-cadru a ONU asupra schimbarilor climatice
5:53:34 AM
Guvernul a adoptat miercuri un proiect de lege privind ratificarea Acordului de la Paris la Conventia- cadru a Organizatiei Natiunilor Unite asupra schimbarilor climatice. Proiectul va fi transmis spre dezbatere si adoptare Parlamentului, informeaza Guvernul. Una dintre obligatiile cuprinse in acord este reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera cu 43% pana in 2030 fata de 2005.


Tehnocra?ia - mantaua de vreme rea a democra?iei
5:51:07 AM
Guvernarile tehnocrate constituie un intermezzo salutar in mersul obisnuit al democratiilor constitutionale. Tehnocratiile apar in vremuri de restriste, de suspendare a politicii traditionale si au menirea de a rostui o ordine politica incercata fie de crize politice, fie de acutizarea unor probleme economice. In sistemele constitutionale europene guvernele tehnocrate pot readuce germenii firavi ai sperantei ca politica poate fi altfel. Paradoxul unui astfel de guvern este tocmai faptul ca serviciul intru savarsirea binelui public nu este conditionat de accesul privilegiat la resurse si de interese electorale, ci de o loialitate personala pentru comunitatea in care traiesti.


?VIDEO Culmea autonomiei vehiculelor. Nissan prezinta un scaun autonom, pentru lenesi
5:51:01 AM
Tehnologia care permite diverselor vehicule sau obiecte sa se miste singure, fara actionare umana, este dusa pe noi culmi de japonezii de la Nissan. Ei prezinta scaunul autonom ProPILOT Chair. Daca stai la coada si iti e lene sa te ridici de pe scaun cand ceilalti din fata ta avanseaza, aceasta este solutia perfecta.


Violoncelistul Adrian Naidin a ajuns la spital dupa ce a sarit de la etaj in timpul unei perchezitii ce viza o cultura de canabis / Naidin spune ca politistii i-au spart usa din greseala si a crezut ca sunt banditi
5:51:00 AM
Violoncelistul Adrian Naidin a fost dus, miercuri, la Spitalul Elias din Capitala, dupa ce a cazut de la etajul unu al vilei in care locuieste, in timpul unor perchezitii privind o cultura indoor de canabis, potrivit unor surse din Politie, citate de News.ro.


Banca britanica RBS accepta o amenda de 1,1 miliarde euro pentru a scapa de o parte din acuzatiile care i se aduc in SUA
5:35:32 AM
Banca britanica RBS a anuntat miercuri ca a ajuns la un acord cu SUA prin care va plati o amenda de 1,1 miliarde de euro, in schimbul renuntarii la o parte din anchetele demarate impotriva sa in cadrul scandalului creditelor imobiliare toxice ("subprimes"), scrie AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply