Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Box: Tyson Fury ar fi fost depistat pozitiv la cocaina
12:18:17 PM
Campionul greilor la box Tyson Fury, care a amanat recent revansa prevazuta cu fostul campion Wladimir Klitschko in 29 octombrie, ar fi fost detectat pozitiv la cocaina, in cadrul unui test antidoping, scrie ESPN.


Deutsche Bank ar putea plati o amenda in SUA de doar 5,4 miliarde dolari / Actiunile bancii cresc sensibil pe bursa din Frankfurt
11:45:22 AM
Actiunile Deutsche Bank au crescut sensibil vineri, cu putin timp inainte de inchiderea bursei din Frankfurt, dupa aparitia unor informatii potrivit carora cea mai mare banca germana va plati o amenda mult mai mica pentru inchiderea unui litigiu in Statele Unite, scrie AFP.


webPR Rogalski Damaschin si Therme Bucuresti aduc aur pentru Romania
11:42:52 AM
Rogalski Damaschin si Therme Bucuresti au castigat aur pentru flashmob-ul #cultureofhealth la cea mai importanta competitie de comunicare digitala din Europa, Digital Communication Awards. Festivitatea de premiere a avut loc aseara la Berlin, proiectul fiind nominalizat in doua categorii -Content Marketing si Viral Video, ulterior castigand aurul in categoria Viral Video.


Avocatul proprietarilor Cuminteniei Pamantului: Un alt termen de plata nu ar trebui sa depaseasca sfarsitul acestui an
11:39:00 AM
Avocatul proprietarilor sculpturii "Cumintenia Pamantului", Bogdan Grabowski, a declarat vineri pentru agentia de presa News.ro ca proprietarii spera ca tranzactia sa se incheie asa cum au convenit cu Guvernul Romaniei in luna martie, iar daca s-ar pune problema unui alt termen pentru plata celor 11 milioane de euro, atunci acesta trebuie sa fie "rezonabil", dar sa nu depaseasca sfarsitul anului.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply