Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Vodafone a lansat un serviciu de streaming video si de muzica si anunta un parteneriat cu Netflix pentru piata din Romania
9:21:53 AM
Vodafone a anuntat vineri lansarea serviciului de streaming video si de muzica 4GTV+, care acopera toate tipurile de continut, de la stiri la divertisment, atat local, cat si international, precum si incheierea unui nou parteneriat pentru piata din Romania cu Netflix, cea mai mare retea the televiziune prin internet. Netflix si-a manifestat inca din iunie - cand reprezentantii sai au participat la un eveniment de profil la Bucuresti - interesul pentru parteneriate locale cu operatorii telecom. Recent, compania a anuntat un prim parteneriat local in Polonia.


Studiu: Cine foloseste Snapchat in Romania
9:11:00 AM
Aplicatia Snapchat, care a castigat rapid in popularitate in tarile occidentale in ultima vreme, este folosita destul de intens si de adolescentii si tinerii romani, potrivit unui studiu prezentat, vineri, in cadrul evenimentului Webstock.


VIDEO Ce este vertebroplastia? Dr. Bogdan Dorobat: Interventia trateaza un efect al osteoporezei/ Preventia se face prin tratarea bolii
9:10:00 AM
Fracturile vertebrale sunt un fenomen intalnit mai ales in cazul pacientilor cu osteoporoza. Dr. Bogdan Dorobat, medic primar radiologie interventionala, a explicat ce este vertebroplastia, cui si cand este indicata, ce tip de anestezie se foloseste si ce presupune perioada de recuperare? “Procedura repara problema, dar daca exista o fractura la alt corp vertebral este necesara o noua interventie”, a precizat Dr. Bogdan Dorobat.


?VIDEO Mituri si adevaruri despre tulburarea obsesiv-compulsiva
9:02:00 AM
In scurtul material educational, realizat de editorii si autorii Ted-Ed, ne sunt prezentate conceptiile gresite pe care majoritatea oamenilor le au in ceea ce priveste tulburarea obsesiv-compulsiva si asocierile acesteia cu trasaturile de caracter si comportamentul presupusilor suferinzi.


Costin Borc: Nu vom putea dezvolta economia numai cu investitii straine si multinationale
8:58:18 AM
Vicepremierul Costin Borc a declarat vineri ca economia Romaniei "trece printr-un moment bun", dar ca nu se poate dezvolta "numai din investitii straine si din multinationale" si ca trebuie "sa ne bazam dezvoltarea industriala pe centre de cercetare, pe inovare".


Seful Directiei Juridice din BNR preia coordonarea Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor dintre banci si clienti. Desi se proclama neutru, Centrul e finantat de banci
8:51:00 AM
Alexandru Paunescu, directorul Directiei Juridice al BNR, va prelua de luni, 3 octombrie, sefia coordonarii Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar (CSALB), au transmis vineri oficialii CSALB intr-un comunicat de presa. CSALB este o institutie cu rol de mediere intre clienti si banci, dar independenta ei poate fi pusa sub semnul indoielii, cata vreme  CSALB e finantata prin contributiile financiare ale bancilor.


WTA Taskent: Raluca Olaru si Ipek Soylu s-au calificat in finala probei de dublu
8:42:22 AM
Perechea Raluca-Ioana Olaru/Ipek Soylu (Romania/Turcia), cap de serie numarul 4, s-a calificat, vineri, in finala probei de dublu din cadrul turneului de la Taskent (Uzbekistan), dotat cu premii in valoare totala de 250.000 de dolari.


Doi antreprenori romani au lansat o platforma care conecteaza fermierii si comerciantii de cereale cu transportatorii
8:34:00 AM
KropApp este o solutie informatica gandita pentru agricultura din Romania, un produs software care integreaza cererea si oferta de transport in domeniul agriculturii. Aceasta le permite fermierilor, procesatorilor si comerciantilor de cereale sa descopere, in timp real, cele mai bune tarife din piata, iar transportatorilor sa isi poata aloca resursele in cel mai eficient mod posibil. Proiectul a fost lansat cu o investitie initiala de 50.000 de euro, iar fondatorii tintesc pentru primul an 10% din totalul transporturilor din domeniu.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply