Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Experienta mea la scoala
8:25:06 AM
Eu fac homeschooling! Da, nu merg la ?coala, am 13 ani si sunt educata acasa. Of, stau toata ziua în casa, nu intru în contact cu niciun copil de vârsta mea si prin casa mea se perinda tot felul de profesori, ora dupa ora… Cât de costisitor pentru parin?ii mei si cât de plictisitor pentru mine! Nu socializez, traiesc într-un glob de cristal si cred ca sunt deja neadaptata social. :)) Cam asa s-a scris despre noi, cei educa?i acasa.


Noaptea Alba a Galeriilor, sarbatorita pe 30 septembrie in 10 orase din Romania
8:24:00 AM
Peste 150 de galerii, spatii alternative, huburi creative si ateliere de creatie se deschid in noaptea de 30 septembrie cu prilejul Noptii Albe a Galeriilor. In cadrul celei de-a zecea editii vor fi prezentate cele mai noi tendinte din arta contemporana romaneasca si internationala in Bucuresti si, pentru prima data, in alte noua orase - Arad, Baia Mare, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Craiova, Sibiu, Targu Mures si Timisoara.


Cum se vor calcula tarifele RCA maxime aplicate timp de 6 luni - proiect ASF scos in dezbatere publica timp de 5 zile
8:21:00 AM
Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a scos joi in dezbatere publica versiunea oficiala a metodologiei de calcul a tarifelor RCA maxime pe care asiguratorii vor fi obligati sa le aplice timp de 6 luni. Fata de versiunea prealabila a acestei metodologii de calcul, varianta transmisa HotNews.ro de catre transportatori, se observa ca din formula de calcul a disparut total marja de profit. Lipsesc de asemenea si precizarile ca pentru efectuarea calculelor, ASF va incerca obtinerea de date de la Astra si Carpatica, iar in masura in care aceste date nu vor fi actualizate se vor utiliza ipoteze rezonabile.


Catalina Ponor ar urma sa candideze la Camera Deputatilor pe listele PSD Constanta
8:12:11 AM
Gimnasta Catalina Ponor, in varsta de 29 de ani, se va afla pe listele de candidati ai PSD Constanta, pe o "pozitie ultraeligibila", a declarat pentru Evenimentul Zilei liderul organizatiei judetene PSD Constanta, Felix Stroe.


Parchetul General a deschis un dosar penal de instigare la fals intelectual dupa autodenuntul lui Sebastian Ghita
8:02:00 AM
Procurorii Parchetului General au inceput urmarirea penala in rem pentru instigare la fals intelectual in urma "autodenuntului" facut de Sebastian Ghita in legatura cu lucrarea de doctorat a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, anunta Mediafax, citand reprezentanti ai biroului de presa al Parchetului. Procurorii fac cercetari pentru infractiunea de instigare la fals intelectual, deocamdata nefiind pusa sub invinuire vreo persoana, fiind vizate doar presupusele fapte semnalate de parlamentar. Anchetatorii au demarat investigatiile la doua zile de la depunerea "autodenuntului", prima persoana audiata fiind chiar Sebastian Ghita.


Video: Textilele electronice, pariu antreprenorial pentru cinci tineri din Essen
7:46:00 AM
Un grup de tineri din Essen, Germania au pornit cu 5000 de euro un startup intr-un domeniu care abia isi descopera clientii. Produsele wearables – sau purtabilele – fac parte noul aparutul IoT – Internet of Thinks (internetul lucrurilor) si sunt fie dispozitive, fie articole de imbracaminte care au incoporati tot felul de senzori. Tehnic vorbind, produsul tinerilor antreprenori germani, un tricou cu led-uri care afiseaza mesaje grafice, nu e o idee noua; afacerea lor ar putea deveni insa interesanta cu o strategie de promovare si marketing bine pusa la punct.


?FOTOGALERIE Facelift pentru Sandero si Logan, premiere mondiale la Paris. Claxon pe volan, nou motor cu 3 cilindri, lumini de zi cu LED
7:36:00 AM
Patru modele Dacia – Logan, Logan MCV, Sandero si Sandero Stepway – au primit un facelift cu ocazia Salonului Auto de la Paris (1-16 octombrie pentru public, 29-30 septembrie pentru presa). Aceasta restilizare aduce un nou design interior, acum claxonul fiind mutat pe volan, nou design exterior, cu lumini de zi cu LED si stopuri cu motive luminoase patrate, camera video pentru marsarier, plus un motor pe benzina cu trei cilindri, de 1 litru, natural aspirat, care dezvolta 75 CP. Dacia Duster EDC este o alta noutate importanta a marcii.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply