Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Romsys, firma al carei fost CEO este urmarit penal in dosarul lui Vasile Blaga, se afla pe locul 6 in top-ul firmelor IT fruntase la contracte cu statul
8:26:10 AM
Romsys, unul dintre cei mai mari jucatori IT&C locali, controlat de New Frontier Holding din Austria, si subiectul celei mai mari insolvente de pe piata de profil, are de achitat datorii de peste 60 de milioane de lei (13,4 milioane de euro), considerate deja admisibile de catre administratorul judiciar in tabelul preliminar de creante, cei mai multi bani urmand sa fie achitati Fiscului (27 de milioane de lei) si companiei Teamnet International (13,1 milioane de lei), parte a grupului Teamnet, infiintat de deputatul Sebastian Ghita, scria Profit.ro in iunie 2016. Romsys se afla pe locul 6 in top-ul firmelor care au obtinut cele mai multe contracte IT cu statul in perioada 2011-2015, conform datelor Agentiei pentru Agenda Digitala a Romaniei.


Viorel Pasca, coordonatorul tezei de doctorat a Laurei Kovesi spune ca a verificat foarte bine lucrarea si crede ca aceasta nu a plagiat
8:17:54 AM
Avocatul Viorel Pasca, cel care a coordonat teza de doctorat a Laurei Codruta Kovesi, spune ca a verificat foarte bine lucrarea si ca nu crede ca aceasta a fost plagiata, dar si ca nu stie despre existenta vreunei comisii din care sa fi facut parte Sebastian Ghita, potrivit news.ro.


In 87,9% dintre gospodariile cu scolari, din Romania exista cel putin un computer. Cati bani sunt dispusi parintii sa dea pe un PC
8:15:00 AM
In 87,9% dintre gospodariile cu scolari aflati in clasele 0-12 din Romania exista cel putin un computer. (desktop PC, laptop, tableta, mini PC, laptop 2 in 1). Ponderea gospodariilor in care nu exista un PC este semnificativ mai mare in mediul rural (19%) fata de mediul urban (5%). Din totalul gospodariilor in care se afla cel putin un PC, in 61% copiii folosesc PC-ul exclusiv, arata un studiu Intel realizat in colaborare cu GfK Romania.


Prognoza meteo pentru joi si vineri: Vremea va ramane in general frumoasa si se va incalzi usor
8:10:40 AM
Vremea se va mentine predominant frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare mai ales in prima parte a zilei in nord, in centru si in est, dar numai in zona Carpatilor Orientali vor fi posibile ploi slabe, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.


FC Brasov nu va intra in faliment. Tribunalul a acceptat un nou plan de reorganizare
8:03:00 AM
Magistratii de la Tribunalul Brasov au respins, miercuri, intrarea in faliment ceruta de creditorii clubului de fotbal FC Brasov si au acceptat un nou plan de reorganizare, informeaza News.ro. FC Brasov, echipa care evolueaza in Liga a II-a, are datorii de 7 milioane de euro.


Kovesi: In unele situatii judecatorul exclude probe sau cere procurorului sa faca anumite completari, asta nu inseamna ca dosarul nu isi urmeaza cursul
8:00:30 AM
Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, sustine ca sunt situatii in care anumite probe sunt excluse, dar ca acest lucru nu inseamna ca dosarul nu isi urmeaza cursul.


O racheta ruseasca conceputa pentru a contracara scutul de la Deveselu a explodat. Ce incarcatura nucleara putea transporta
7:54:15 AM
Ministerul rus al Apararii anunta o lansare esuata in largul Marii Albe, ce ar fi avut loc in cursul noptii de marti spre miercuri.


Gorghiu: Demisia lui Blaga - un exemplu de onoare; Vom lua toate deciziile necesare in perioada urmatoare/ PNL este, alaturi de Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, o forta care isi doreste schimbarea in bine
7:50:48 AM
Alina Gorghiu, singurul co-presedinte al PNL dupa demisia lui Vasile Blaga din aceasta functie, afirma ca regreta "situatia deloc confortabila" a lui Vasile Blaga si ca demisia lui este "un exemplu de onoare si consecventa". Intr-un comunicat transmis miercuri, Gorghiu anunta ca PNL va lua in perioada urmatoare toate deciziile necesare privind conducerea partidului si plaseaza PNL "alaturi de presedintele Klaus Iohannis si de premierul Dacian Ciolos", afirmand ca este "o forta care isi doreste schimbarea in bine si pana la capat a Romaniei".


Ce solutie propun asiguratorii pentru reducerea drastica a numarului accidentelor produse de transportatori: O lege a sigurantei in trafic
7:38:41 AM
O lege a sigurantei in trafic ar putea reprezenta solutia pentru reducerea drastica a accidentelor grave produse de catre soferii profesionisti si speram ca acest demers sa fie sustinut si incurajat de firmele de transport din Romania, se arata intr-un comunicat de presa transmis miercuri de Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania (UNSAR), care subliniaza ca bilantul tragic al victimelor accidentelor grave produse de transportatori creste constant.


Samsung Electronics anunta ca 57% dintre smartphone-urile Galaxy Note7 din Europa au fost schimbate de utilizatori de la debutul programului de inlocuire.
7:35:49 AM
De la startul programului global, 90% dintre utilizatorii Galaxy Note7 din Europa au ales inlocuirea smartphone-ului cu un alt Note7, si doar 3% au ales un alt model Samsung Galaxy. In aceasta perioada, Samsung a indemnat toti utilizatorii Galaxy Note7 din Europa sa isi inchida dispozitivele si sa le schimbe prin programul de inlocuire. Scandal este legat de faptul ca in peste 35 de cazuri telefoanele au luat foc.


Solicitant de azil, impuscat mortal de politie in Berlin cand ataca cu cutitul un alt refugiat, acuzat ca a abuzat un copil
7:33:45 AM
Un tanar solicitant de azil a fost impuscat mortal de Politia germana, in timp ce se napustea cu un cutit asupra unui refugiat suspectat de abuz sexual, informeaza BFM TV, citat de Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply