Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Prognoza pentru sambata si duminica: Vremea va fi mai calda decat in mod normal la inceputul lunii octombrie
7:27:12 AM
Vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru inceputul lunii octombrie. In regiunile estice, sud-estice, precum si in zonele depresionare, cerul va prezenta unele innorari si la inceputul, dar mai ales la sfarsitul intervalului, local va fi ceata, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citat de Mediafax.


?PREZENTARE Snooker - European Masters: Tabloul principal al competitiei - Ronnie O'Sullivan si Mark Selby vor veni la Bucuresti
7:06:00 AM
In perioada 3-9 octombrie, Bucurestiul va fi capitala mondiala a snooker-ului, cei mai buni jucatori din lume urmand sa fie vazuti la Circul Globus. In aceasta saptamana au avut loc calificarile pentru turneul final din capitala Romaniei, faza in care surprizele nu au intarziat sa apara. Nume importante precum Stuart Bingham si Mark Williams au ratat accesul pe tabloul principal.


Laura Codruta Kovesi: Suntem sub asalt / Atacurile nu vizeaza doar DNA, ci pe toti cei care lupta cu coruptia
7:02:00 AM
Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a vorbit vineri, la Europa FM, despre atacuri "o agresivitate din ce in ce mai ridicata" la adresa procurorilor anti-coruptie si a subliniat ca aceste atacuri nu vizeaza doar DNA, ci "sistemul de justitie si pe toti cei care lupta cu coruptia".


Publicitatea globala va creste cu 4,4% anul acesta / Impact slab al votului Brexit asupra pietei de reclama - raport Zenith?
6:51:18 AM
Cheltuielile globale de publicitate vor creste cu 4,4% in 2016, urmand sa atinga 539 miliarde de dolari, potrivit celor mai noi estimari ale retelei globale Zenith. Aceasta si-a imbunatatit usor prognoza fata de evaluarea sa anterioara, de acum trei luni, in conditiile in care evenimente precum votul pentru Brexit au avut un impact mai slab decat era de asteptat asupra pietei de profil.


Seful ANAF: Fiscul a confiscat bunuri de la 130 de milioane de lei de la persoanele condamnate definitiv
6:44:18 AM
Multe dintre bunurile confiscate de la persoanele condamnate definitiv au fost deja valorificate. ANAF a obtinut de exemplu 1 milion de lei dupa ce a vandut o vila confiscata - a spus seful institutiei, Dragos Doros, la Interviurile Europa FM.


PNL decide sambata cine ii ia locul lui Blaga. Traila, secretar executiv: Cel care va fi copresedinte PNL va fi din randul fostilor prim-vicepresedinti PDL
6:41:00 AM
Liberalii se vor consulta sambata cu privire la calea de urmat, in contextul demisiei lui Vasile Blaga din functia de copresedinte al PNL si de coordonator al campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, a declarat secretarul general al formatiunii, Ilie Bolojan. Pe de alta parte, secretarul executiv al partidului, Cristina Traila, a declarat, vineri, ca doar prim-vicepresedintii din fostul partidul Democrat-Liberal vor putea ajunge sa preia copresedintia PNL, conform Statutului partidului.


Ministerul Sanatatii: In luna septembrie au aparut 55 de cazuri noi de rujeola
6:40:00 AM
De la inceputul anului si pana la data de 30 septembrie au fost confirmate in Romania 730 de cazuri de rujeola, informeaza un comunicat al Ministerului Sanatatii. Bilantul anterior, transmis de MS pentru primele opt luni ale anului indica un total de 675 de cazuri in acest an, cu precizarea ca trei copii au murit din cauza bolii.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply