Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Samsung, in centrul unui nou scandal - Cateva masini de spalat au explodat in SUA
4:28:17 AM
Samsung este in fata unui nou scandal, dupa ce cativa clienti din SUA s-au adresat instantei fiindca masinile de spalat au explodat in timpul folosirii, scrie CNN. Nimeni nu a fost ranit, insa intr-unul dintre cazuri impactul a fost puternic si a afectat un perete. Samsung spune ca va colabora cu autoritatile si adauga ca in cazuri rare pot aparea vibratii care pot pune probleme de siguranta daca sunt spalate rufe voluminoase sau ultra-rezistente.


?VIDEO Renault TREZOR ne arata cat de spectaculoasa ar putea fi evolutia marcii franceze
4:28:14 AM
Renault prezinta la Salonul Auto de la Paris (1-16 octombrie pentru public, 29-30 septembrie pentru presa) conceptul Renault TREZOR, care dezvaluie viziunea de design a marcii sub condeiul talentalului designer olandez Laurens van den Acker. TREZOR are trasaturile unei masini super sport, avand ampatament mare, capota lunga si doua locuri.


Sefa comunicarii Pro TV, Alina Bratu, paraseste compania
3:59:48 AM
?Alina Bratu, cea care a condus departamentul de relatii publice al Pro TV in ultimii doi ani si jumatate, paraseste compania, anunta Paginademedia.ro. Alina Bratu a precizat pentru HotNews.ro ca va pleca incepand de saptamana viitoare si ca urmeaza sa se ocupe pe cont propriu de diverse proiecte de comunicare.


De ce lumea plina de terminale conectate la internet trebuie sa ne puna pe ganduri si cum de exista asemanari cu celebrul roman 1984 de George Orwell
3:47:00 AM
Recentul scandal Yahoo arata ca datele noastre pot ajunge publice fara ca noi sa avem vreo vina, iar faptul ca avem in casa tot mai multe terminale care se conecteaza la internet si care au microfon si camera video ar trebui sa ne puna pe ganduri, spune Stefan Tanase, unul dintre cei mai cunoscuti experti de securitate ai Kaspersky Lab. "Incercati sa fiti mai putin cu capul in nori si mai mult cu picioarele pe pamant cand vine vorba de datele voastre", spune Tanase care adauga ca nu trebuie sa ne panicam, ci sa fim prudenti. El da ca exemplu ingrijorator faptul ca unele magazine online afiseaza preturi mai mari pentru cei care cumpara de pe Mac-uri si spune ca lucrurile ar putea merge si mai departe.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply