Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

8,8 milioane de conturi Facebook in Romania - raport Facebrands
12:19:24 PM
Facebook inregistreaza, la sfarsitul acestei luni, 8,8 milioane de conturi de utilizatori din Romania, cu 4,76% mai mult decat la inceputul anului si cu 7,95% in plus fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit celor mai noi estimari ale serviciului de monitorizare si analiza Facebrands.


Radio Zu - amendat dupa patru luni pentru glumele lui Buzdugan si Morar despre echipa de fotbal din Congo
12:11:56 PM
?CNA a amendat, joi, postul Radio Zu cu 20.000 de lei pentru matinalul de acum patru luni in care realizatorii Mihai Morar si Daniel Buzdugan au facut glume discriminatorii la adresa echipei de fotbal din Congo. CNA a avut nevoie de mai multe sedinte pentru a ajunge la o concluzie pe acest subiect.


Politia a retinut un suspect in cazul jafului de la o banca din Arad
12:07:00 PM
Un barbat a fost retinut joi de politistii din Arad, el fiind suspect in cazul jafului armat ce a avut loc la pranz, la o agentie a Bancii Comerciale Romane (BCR) din municipiu, a declarat comisarul sef Nicolae Batran, adjunctul sefului Inspectoratului de Politie Judetean Arad, citat de Agerpres. "Politia a retinut un suspect, la cateva ore de la producerea evenimentului. Cercetarile continua", a precizat reprezentantul Politiei Arad.


?LIVETEXT Steaua vs Villarreal, de la ora 20:00/ Echipele de start
12:04:16 PM
Steaua o va infrunta pe Villarreal, echipa neinvinsa dupa sase etape in Primera Division, in a doua runda a Grupei L din Europa League. La 11 ani distanta de la dubla din Cupa UEFA, cele doua echipe se intalnesc pe "Arena Nationala", de la ora 20:00. Meciul va fi transmis in direct la Pro Tv si Dolce Sport 1 si LiveText pe HotNews.ro.?


Dosar de moarte suspecta deschis de Parchet dupa decesul lui Ioan Gyuri Pascu
11:42:00 AM
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis un dosar de moarte suspecta dupa decesul actorului si cantaretului Ioan Gyuri Pascu, acestia solicitand mai multe documente de la Ambulanta Bucuresti-Ilfov si urmand sa fie audiate mai multe persoane, anunta Mediafax, citand surse judiciare. Dosarul de moarte suspecta a fost deschis imediat dupa decesul artistului, potrivit procedurii. Procurorii au cerut fisa de interventie si alte acte medicale de la Ambulanta Bucuresti-Ilfov si de la Institutul de Medicina Legala.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply