Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?VIDEO/FOTOGALERIE Noul Audi Q5 si Audi RS 3 Sedan, premiere mondiale la Paris
1:31:25 PM
A doua generatie a SUV-ului de clasa medie Audi Q5 a fost dezvaluita oficial cu ocazia Salonului Auto de la Paris (1-16 octombrie pentru public, 29-30 septembrie pentru presa), alaturi de o versiune de inalta performanta a modelului A3 Sedan, denumita Audi RS 3 Sedan. Comercializarea noului Q5 demareaza la inceputul lui 2017, iar RS 3 Sedan va incepe sa fie vandut undeva in primavara-vara.


Nicolas Sarkozy, acuzat de un fost colaborator ca a permis deliberat accesul protestatarilor din suburbii in centrul Parisului, pentru a sublinia capacitatea sa de a restabili ordinea, ca ministru de Interne
1:19:00 PM
Memoriile incomode ale unui fost consilier de la Palatul Elysee se dovedesc a fi profund jenante pentru Nicolas Sarkozy, intr-un moment in care politicianul planuieste o noua candidatura la presedintia Frantei. Patrick Buisson a publicat o carte in care rememoreaza cei 7 ani petrecuti in calitate de consilier de top al fostului lider de la Elysee. Cea mai grava acuzatie lansata de Buisson in cartea sa este legata de protestele masive care au cuprins Franta in anul 2006, cand Nicolas Sarkozy era ministru de Interne. Patrick Buisson sustine ca Sarkozy ar fi permis in mod deliberat accesul protestatarilor din suburbiile Parisului - inclusiv bande de arabi si oameni de culoare - in centrul capitalei, pentru ca apoi sa scoata in evidenta capacitatea sa de a restabili ordinea, potrivit BBC.


Ultima zi in care se mai pot solicita rambursari de TVA la achizitiile intracomunitare si importuri 2015
1:09:00 PM


Creatoarea de moda Adina Buzatu, cercetata sub control judiciar pentru evaziune fiscala si spalare de bani
12:47:14 PM
Creatoarea de moda Adina Buzatu, audiata joi la sediul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu de aproape 38 de milioane de lei, a fost plasata sub control judiciar pentru 60 de zile in acest caz, anunta Mediafax. In dosarul in care este vizata creatoarea de moda au avut loc, joi, 34 de perchezitii in Bucuresti, Prahova, Iasi, Suceava si Ilfov, la domiciliile unor persoane si sediile unor societati comerciale suspectate de infractiuni economice.


Klaus Iohannis si o echipa guvernamentala condusa de Dacian Ciolos, la o reuniune de lucru pe tema Brexitului, la Cotroceni
12:37:00 PM
Presedintele Klaus Iohannis si o echipa guvernamentala condusa de premierul Dacian Ciolos au participat, joi, la Palatul Cotroceni, la o reuniune de lucru pe tema pregatirilor Romaniei pentru negocierea iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, informeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat. "In urma discutiilor (...) s-a agreat desemnarea, in scurt timp, a unui responsabil la nivel guvernamental, care sa gestioneze aceasta problematica, persoana care va coordona o echipa de experti special desemnata in acest scop", se arata in comunicat.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply