Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Oana Schmidt Haineala a castigat al doilea proces cu Antena 3 si va primi 10 mii de euro daune morale
11:14:43 AM
Fostul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, Oana Schmidt Haineala, a castigat definitiv cel de-al doilea proces cu postul de televiziune Antena 3. Instanta a decis ca Oana Schmidt Haineala sa primeasca 10.000 de euro daune morale, anunta Pagina de media.


VIDEO 10 ani de Byron, sarbatoriti printr-un turneu in tara
10:58:00 AM
Formatia romaneasca Byron celebreaza in aceasta toamna un deceniu de activitate. Pentru a marca cea de-a 10-a aniversare trupa va porni intr-un turneu prin tara, alaturi de invitati speciali si o componenta multimedia moderna, anunta organizatorii. Primul concert va avea loc pe 21 octombrie in Cluj-Napoca.


?VIDEO/FOTOGALERIE BMW X2 Concept ne arata ca BMW inca mai are SUV-uri de lansat
10:52:21 AM
BMW X2 Concept, principala noutate adusa de BMW la Salonul Auto de la Paris (1-16 octombrie pentru public, 29-30 septembrie pentru presa), ne arata ca BMW are de gand sa continue ofensiva in segmentul SUV. Iata cum arata BMW X2 Concept si cateva imagini de la standul marcii germane de la salon.


Dragnea: Ciolos se afla intr-o campanie electorala mascata fatisa, sa demisioneze daca vrea partid
10:39:00 AM
Presedintele PSD Liviu Dragnea l-a acuzat pe prim-ministrul Dacian Ciolos ca se afla "intr-o campanie electorala mascata fatisa" si i-a transmis ca, daca intentioneaza sa se inscrie in vreun partid in perspectiva alegerilor parlamentare, trebuie sa demisioneze din Guvern, relateaza Mediafax.


Raluca Pruna, intrebata ce va face la finalul mandatului: O sa-mi fac bagajele si o sa ma intorc de unde am venit. Cred ca am livrat intr-un termen scurt cateva lucruri importante
10:37:00 AM
Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, exclude, intr-un interviu pentru News.ro, o cariera in Romania sau o eventuala candidatura la alegerile parlamentare, afirmand ca, dupa incheierea mandatului, "O sa-mi fac bagajele si o sa ma intorc de unde am venit, si anume la cariera mea mare cred eu, mica cred politicienii din Romania, la cariera mea din Bruxelles". Intrebata ce ramane dupa mandatul sau, Raluca Pruna spuna ca "mai putin decat as fi crezut eu ca pot sa livrez la inceputul mandatului, dar impreuna cu o echipa foarte buna care exista in ministerul Justitiei si cu echipa pe care eu mi-am adus-o, cred ca am livrat intr-un termen scurt cateva lucruri importante. In primul rand o noua strategie anticoruptie."


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply