Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Topul telefoanelor care starnesc cel mai tare interesul romanilor
7:17:00 AM
Odata cu venirea toamnei, retailerii se pregatesc pentru vanzarile de sarbatori si de Black Friday. Iata care sunt cele mai populare branduri de telefoane in functie de cautarile pe care le fac romanii in Google, potrivit unei analize realizate de agentia de marketing online Today's.


WTA Taskent: Patricia Tig a fost eliminata in optimile de finala
7:17:00 AM
Patricia Maria Tig (117 WTA) a fost eliminata in optimile de finala ale turneului WTA de la Taskent (Uzbekistan), fiind invinsa in doua seturi, scor 7-5, 6-2, de cehoaica Denisa Allertova (114 WTA), cap de serie numarul 9.


EXCLUSIV Afacerea Black Cube. Doua contracte distincte: Unul incheiat in 2015, beneficiar Dan Adamescu, in valoare de 600 de mii de lire/ Al doilea incheiat in 2016, de Daniel Dragomir, in valoare de 900 de mii de lire. Cine sunt beneficiarii reali?
7:02:00 AM
Black Cube a incheiat doua contracte distincte in Romania, unul in martie 2015 avandu-l drept beneficiar pe omul de afaceri Dan Adamescu iar al doilea in februarie 2016, cu fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, au declarat pentru HotNews.ro mai multe surse apropiate dosarului. In valoare de 600 de mii de lire, contractul cu Adamescu, condamnat intre timp definitiv la inchisoare sub acuzatia ca a mituit  judecatori pentru a pronunta solutii favorabile firmelor sale, ar fi avut ca obiectiv determinarea DNA de a-si retrage acuzatiile in acest dosar, au explicat pentru HotNews.ro sursele citate.


Simona Halep a explicat motivul abandonului din proba de dublu: M-a lovit o minge care avea cam 150 de kilometri pe ora
6:58:00 AM
Simona Halep si Jelena Ostapenko (Letonia) au abandonat, marti, dupa 26 de minute, in primul tur al probei de dublu de la  Wuhan Open. Jucatoarea din Romania a explicat motivul abandonului, precizand ca a fost lovita cu mingea in ureche chiar de partenera ei. "M-a lovit o minge care avea cam 150 de kilometri pe ora. Am fost ametita la inceput, dar apoi mi-am revenit".


Gabriela Firea: In primavara, dorim sa demaram construirea a sase cartiere de locuinte, in cele sase sectoare ale Capitalei
6:55:00 AM
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat miercuri ca in primavara ar putea fi demarata construirea a sase cartiere de locuinte, in cele sase sectoare. Declaratia vine dupa ce, la ultima sedinta a Consiliului General s-a aprobat infiintarea unei societati comerciale de constructii a Primariei Capitalei. Proiectul a fost initiat de primarul general.


Zborul MH17: Anchetatorii au stabilit ca racheta Buk a fost lansata dintr-o zona controlata de rebelii pro-rusi
6:46:32 AM
Un barbat a carui nepoata a murit in tragedia zborului MH17 a declarat miercuri ca a fost anuntat de anchetatorii internationali ca racheta care a doborat aeronava Malaysia Airlines a fost lansata de pe teritoriul controlat de rebelii pro-rusi in Ucraina, scrie Reuters.


Guvernul german pregateste un plan de salvare pentru gigantul bancar Deutsche Bank, in cazul in care banca nu se va descurca singura - surse
6:34:12 AM
Guvernul german si autoritatile competente pregatesc un plan de salvare a Deutsche Bank in cazul in care grupul nu reuseste sa gaseasca banii necesari pentru a-si rezolva problemele juridice, scrie miercuri Die Zeit, preluat de AFP.


America, prima regiune din lume care a eradicat rujeola, dupa o campanie de vaccinare de peste 20 de ani
6:34:01 AM
Statele Unite ale Americii este prima regiune din lume care a reusit sa elimine complet lipsita cazurile de rujeola, ca urmare a vaccinarilor realizate in ultimii 22 de ani impotriva bolii, ce continua sa afecteze zeci de mii de oameni la nivel global, au anuntat marti reprezentatii Organizatiei Mondiale a Sanatatii.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply