Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

??WTA Wuhan: Petra Kvitova, adversara Simonei Halep in semifinale
10:14:00 AM
Petra Kvitova (Cehia, locul 16 WTA) va fi adversara Simonei Halep (5 WTA) in semifinalele turneului "Premier" de la Wuhan (China). Kvitova a trecut de Johanna Konta (Marea Britanie, locul 13 WTA), scor 6-3, 6-4, dupa o ora si 30 de minute.


Compania Energy Holding, urmarita penal pentru delapidare si evaziune fiscala
9:59:00 AM
Compania Energy Holding a fost pusa sub urmarire penala, ca persoana juridica, pentru evaziune fiscala si delapidare, anunta Agerpres, citand surse judiciare. Compania este acuzata ca ar fi achizitionat terenuri supraevaluate de la o persoana fizica si de la afaceristul Said Baaklini, prejudiciul in acest caz fiind de peste 6 milioane de euro, iar ancheta este efectuata de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti. Potrivit acelorasi surse, dosarul ar fi fost disjuns dintr-un alt dosar al omului de afaceri, instrumentat de DNA.


Raluca Pruna: Am vazut in ultimele luni o intensificare a atacurilor la doamna Kovesi, acest lucru se explica prin faptul ca DNA merge acum cu motoarele complet turate
9:49:00 AM
"Pentru mine este intr-un fel surprinzator, intr-un fel deloc, sa vad ca politicieni care au ocupat functii inalte in statul roman, care au fost in pozitia de a face chiar propuneri si chiar numiri la varful magistraturii, vin acum si ii contesta pe cei pe care i-a propus sau i-au numit", afirma ministrul Justitiei, Raluca Pruna, intr-un interviu acordat News.ro, chestionata pe tema atacurilor unor politicieni asupra magistratilor. Ministrul Justitiei tine sa "darame", in interviu, "acest mit urban potrivit caruia nu traim intr-un stat care nu e de drept, e politienesc si al procurorilor. Este un stat de drept in care absolut totul este sau nu confirmat de un judecator independent."


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply