Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ce locuri de munca isi doresc absolventii din Romania si ce salarii cer
5:28:01 AM
Asteptarile tinerilor din Romania in ceea ce priveste primul loc de munca vizeaza un salariu lunar de 2.200 lei si un program de lucru saptamanal care nu depaseste 40 de ore, preferabil intr-o corporatie mare, ocupand o pozitie specializata. Pretentiile absolventilor de universitate din Romania nu sunt cu mult diferite de cele ale ungurilor si polonezilor, arata raportul independent - Graduate Barometer 2016 - lansat de Trendence Institut.


Un deputat ALDE ii cere demisia lui Tariceanu din fruntea partidului: Va solicit sa urmati exemplul lui Blaga
5:23:57 AM
Deputatul ALDE Aurelian Ionescu, presedintele organizatiei Ialomita, ii cere demisia din fruntea partidului lui Calin Popescu-Tariceanu, printr-o scrisoare deschisa in care spune ca acesta sa ia exemplul lui Vasile Blaga. Este al doilea parlamentar care ii cere demisia lui Tariceanu, dupa senatorul Vasile Nistor, care insa i-a solicitat acestuia sa plece din fruntea Senatului.


STS: Sotia lui Ioan Gyuri Pascu a apelat luni de trei ori numarul 112
5:13:31 AM
Sotia actorului Ioan Gyuri Pascu a apelat, in dimineata zilei de 26 septembrie, de trei ori numarul unic de urgenta 112, au precizat vineri pentru Agerpres reprezentantii Serviciului de Telecomunicatii Speciale.


Blue Air inaugureaza zboruri intre Iasi, Cluj si Timisoara
5:08:33 AM
Compania aeriana Blue Air anunta inaugurarea zborurilor intre Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara, in 1 octombrie 2016. Potrivit unui comunicat de presa al Blue Air, biletele de avion sunt disponibile la tarife incepand de la 89,99 lei.


Doua tablouri de Van Gogh, furate din muzeu in 2002, au fost gasite de politie in Napoli
5:04:00 AM
Politia italiana a recuperat doua tablouri ale pictorului olandez Vincent Van Gogh, a anuntat vineri muzeul din Amsterdam ce poarta numele artistului, potrivit Reuters.


Pirelli ar putea deschide o fabrica de anvelope pentru biciclete in Romania
5:00:19 AM
?Pirelli, compania italiana care a investit 500 milioane euro in productia de anvelope auto la Slatina, se gandeste sa deschida in Romania si o fabrica de anvelope pentru biciclete, a spus CEO-ul companiei. Prezent la evenimentul la care Pirelli a anuntat noi investitii, premierul Dacian Ciolos a spus ca saluta planurile Pirelli privind noua fabrica si a promis ca guvernul va acorda sprijin.


Prima editie a Targului Bucurestilor va avea loc in acest weekend in Piata Constitutiei
4:57:00 AM
Prima editie a Targului Bucurestilor va avea loc in Piata Constitutiei, in perioada 30 septembrie - 2 octombrie. VIzitatorii vor putea cumpara legume, fructe si produse traditionale direct de la producatori, iar evenimentul curinde si un program artistic cu nume celebre ale folclorului romanesc. Intrarea la toate activitatile din cadrul Targului Bucurestilor este gratuita.


Lider al tinerilor ALDE: Nu trebuie sa acceptam niciun candidat urmarit penal, arestat preventiv, aflat sub control judiciar, trimis in judecata sau condamnat pentru coruptie
4:56:03 AM
Vicepresedintele organizatiei de tineret ALDE Catalin Frangluea a trimis o scrisoare deschisa colegilor sai in care cere ca, la reuniunea pe care o vor avea sambata, sa adopte criterii de integritate pentru candidatii partidului la alegeri, astfel incat pe liste sa nu se regaseasca niciun candidat urmarit penal, arestat preventiv, aflat sub control judiciar, trimis in judecata sau condamnat pentru fapte de coruptie, asimilate coruptiei, incompatibilitate sau conflict de interese.


Dacian Ciolos: Nu o sa candidez. Din ce a spus presedintele eu nu am inteles ca mi-a cerut sa candidez
4:48:00 AM
Premierul Dacian Ciolos a declarat, vineri, ca nu o sa candideze la alegerile parlamentare, anunta Agerpres.
El a precizat ca din ceea ce a spus presedintele Klaus Iohannis, in urma cu o zi, el nu a inteles ca seful statului i-ar fi cerut sa candideze.


Presedintele filipinez Rodrigo Duterte: Hitler a masacrat trei milioane de evrei. As fi fericit sa masacrez trei milioane de drogati
4:47:00 AM
Presedintele populist filipinez Rodrigo Duterte a facut vineri o paralela intre campania sa sangeroasa impotriva criminalitatii si exterminarea evreilor de catre Adolf Hitler, afirmand ca ar fi "fericit sa masacreze" milioane de drogati, scrie AFP.


Laureat Nobel: Politicienii UE ignora rezultatele cercetarii stiintifice atunci cand sunt neconvenabile politic - webPR
4:34:00 AM
Politicienii europeni sustin o mare parte a cercetarii stiintifice, dar, adesea  nu acorda atentie rezultatelor obtinute atunci cand acestea sunt ”necorespunzatoare politic”, a spus Richard Roberts intr-un recent interviu. Sir Richard Roberts este biochimist si biolog molecular englez. Laureat Nobel, el este unul dintre semnatarii scrisorii celor peste 100 de laureatii Nobel in sprijinul agriculturii de precizie si al OMG-urilor.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply