Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Trei copii, internati in stare grava la Spitalul Marie Curie cu sindrom hemolitic uremic
5:20:00 AM
Doi copii din Craiova si unul din Bucuresti sunt internati in stare grava la Spitalul Marie Curie din Bucuresti cu diagnosticul sindrom hemolitic uremic, a declarat profesorul medicul Mihaela Balgradean pentru Agerpres.


S-a aprobat traseul magistralei de metrou M6 - 1 Mai - Otopeni. In mod realist lucrarea nu poate incepe mai devreme de 1 an. Magistrala Drumul Taberei va fi gata la jumatatea anului viitor - oficial Metrorex
5:14:52 AM
Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat planul urbanistic zonal care bate in cuie traseul magistralei de metrou M6 - 1 Mai – Otopeni, tronson 1 - respectiv partea aflata pe teritoriul Bucurestiului. Aceasta are in total o lungime de 14 km si 12 sta?ii, pornind de la Statia 1 Mai, Pajura, Expozitiei, apoi pe DN1 pana la Aeroportul Otopeni cu statii la  Gara Baneasa,  Aeroportul Baneasa, Zona Comerciala Baneasa, Ambasada SUA, Scoala Franceza, la Soseaua de centura, Primaria Opopeni, Aqua Parcul din Otopeni si Aeroportul Otopeni.


?Noaptea Cercetatorilor: activitati stiintifice si concursuri in 15 orase din Romania
5:07:30 AM
Cea de-a unspresezea editie a Noptii Cercetatorilor va avea loc vineri, 30 septembrie, in 15 orase din tara si in peste 250 de orase europene. In noaptea dedicata promovarii stiintei vizitatorii vor putea interactiona cu cercetatori din numeroase domenii, vor putea participa la experimente chimice, jocuri interactive si concursuri pentru copii.


Opel revine asupra autonomiei modelului electric Ampera-e: are autonomie peste 500 km
5:00:01 AM
Opel revine cu informatii noi despre modelul 100% electric Opel Ampera-e, spunand acum ca masina are autonomie de peste 500 km. Initial a fost anuntata o autonomie de „peste 400 km”. Date fiind aceste specificatii, sunt sanse mari ca Opel Ampera-e sa fie modelul electric cu cea mai mare autonomie disponibil pe piata spre cumparare in 2017, in afara de Tesla Model S si Tesla Model X.


Avioanele de vanatoare F-35 sunt tinta finala a programului de modernizare a aviatiei - ministrul Apararii, Mihnea Motoc
4:51:00 AM
Ministrul Apararii, Mihnea Motoc, a declarat miercuri ca "tinta finala" a programului de modernizare a aviatiei de lupta romanesti este avionul american de lupta F-35, cea mai performanta aeronava de vanatoare a momentului. Motoc a facut aceste declaratii in Portugalia, cu ocazia preluarii oficiale de catre Fortele Aeriene Romane a primelor sase avioane F-16 Fighting Falcon.


Bucurestiul asa cum nu l-ai cunoscut inca - strazi, cartiere, locuri si intamplari din ultima 100 de ani
4:47:00 AM
Un tulburator portret al ora?ului ?i un dialog plin de patos cu spiritul sau – prolog scris de Horia Patapievici – ne ajuta sa intram în atmosfera povestirilor. Suita noastra de istorii, toate traite cu adevarat, construie?te apoi, cu voci diferite, imaginea unui Bucure?ti înca nepovestit, cu strazile, casele, oamenii ?i întâmplarile care au alcatuit-o în feluri nebanuite.


Florin Mergea va face pereche cu Dominic Inglot
4:40:00 AM
Dupa despartirea de indianul Rohan Bopanna, alaturi de care a disputat finala Turneului Campionilor in 2015, Florin Mergea a anuntat ca noul sau coechipier va fi britanicul Dominic Inglot (34 ATP la dublu), care i-a mai fost partener in trecut.


Iohannis, despre afirmatiile lui Tariceanu: Nu sunt captiv in nicio structura, sunt fantezii electorale. Cred ca unii nu au reusit sa scape de acea scenarita a anilor '90
4:37:00 AM
Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca nu este captiv in nicio structura asa cum a indicat presedintele Senatului Calin Popescu-Tariceanu, adaugand ca astfel de declaratii sunt "fantezii electorale" si ca unii nu au reusit sa scape de "acea scenarita a anilor '90".


Gorghiu: Cei care au condus in ultimii ani sunt in acelasi cartel pentru a pune mana din nou pe statul roman. Noi, cei din PNL, Presedintele si Prim-Ministrul vrem binele Romaniei
4:35:13 AM
Liderul PNL Alina Gorghiu a transmis pe Facebook un nou mesaj in care asociaza PNL cu premierul Dacian Ciolos si presedintele Klaus Iohannis, despre care spune ca impreuna vor binele Romaniei, afirmand ca Liviu Dragnea, Victor Ponta, Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu, Gabriel Oprea sunt intr-un "cartel" care au "aceleasi obsesii si adversari".


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply