Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Un tren a deraiat in New Jersey, lovind terminalul garii
9:27:00 AM
Un tren de navetisti a lovit joi dimineata un terminal al unei gari din Hoboken, New Jersey. Din informatiile disponibile, numeroase persoane au fost ranite, iar in imaginile de la fata locului se pot observa pragube materiale semnificative, informeaza NBC4 New York, potrivit CNBC.


De ce doi administratori ai SAPE sunt membri si in Consiliile de Administratie ale Rompetrol Rafinare si Enel Energie Muntenia
9:09:44 AM
Doi dintre membrii Consiliului de Administratie al Societatii de Administrare a Participatiilor in Energie (SAPE) sunt administratori si la doua companii private din sistemul energetic, cu care statul are relatii mai delicate. Cei doi sunt Dan Agrisan si Marius Mitrus. Mai exact, Dan Agrisan este membru si in CA al Enel Energie Muntenia, iar Marius Mitrus este membru in Consiliul de Administratie al Rompetrol Rafinare SA. Partea interesanta este ca SAPE, la care cei doi sunt administratori, se afla intr-un litigiu cu Enel, miza fiind de peste 500 de milioane de euro. De asemenea, este societatea care ar urma sa infiinteze un fond de investitii cu Rompetrol, in baza controversatului memorandum semnat in 2013 si care acum face obiectul unei anchete DNA.


Mierea diluata cu apa calda ar putea ajuta la tratarea infectiilor urinare in spitale
9:08:03 AM
Pacientii carora le este montat un cateter, fie pentru a elimina urina blocata in vezica urinara, fie pentru a monitoriza cantitatea de urina eliminata, sufera adesea de infectii urinare, insa oamenii de stiinta de la Universitatea din Southampton au descoperit ca aceasta problema ar putea fi combatuta in mod eficient printr-o simpla metoda – administrarea mierii diluata in apa calda.


PSD are o noua gaselnita pentru sifonat banii statului. Blestemul firmelor de stat
9:06:35 AM
De o luna, primarii PSD din Bucuresti si din alte orase se intrec in infiintarea de firme noi de imobiliare, dezinsectie, paza, sondaje de opinie si alte obiecte de activitate. Liviu Dragnea insusi a anuntat ca in programul de guvernare a prevazut infiintare de noi firme de stat alimentate dintr-un fond suveran de investitii. In spatele promisiunilor ca aceste firme vor face proiecte minunate se ascunde o realitate mult mai prozaica: aceste firme au designul unor instrumente pentru furtul banilor publici.


Clericul Gulen il acuza pe Erdogan ca a orchestrat tentativa de lovitura de stat din iulie
8:48:57 AM
Clericul musulman Fethullah Gulen, pe care autoritatile turce il acuza ca a orchestrat tentativa de lovitura de stat din luna iulie, a declarat intr-un interviu pentru saptamanalul german Die Zeit, ca este convins ca presedintele Recep Tayyip Erdogan se afla in spatele puciului ratat, informeaza Reuters.


Raluca Pruna: Ministerul Justitiei a platit anul trecut aproape 10 milioane de euro doar pentru chiriile judecatorilor si grefierilor
8:42:00 AM
Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, afirma, intr-un interviu acordat News.ro, ca Ministerul Justitiei a cheltuit anul trecut aproape 10 milioane de euro pentru chiriile platite exclusiv judecatorilor si grefierilor. Raluca Pruna mai spune ca exista aproximativ 60 de fosti magistrati care au pensii de peste 100.000 de lei pe luna, ministrul militand pentru eliminarea tuturor pensiilor speciale, intrucat exista riscul ca acest sistem de pensii sa nu mai fie sustenabil.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply