Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat infiintarea a doua societati comerciale pe langa Consiliul local sector 1
6:15:11 AM
Majoritatea PSD-ALDE din Consiliul General al  Municipiului Bucuresti a adoptat joi doua proiecte de hotarare prin care isi da acordul pentru infiintarea a doua societati comerciale pe langa Consiliul local sector 1. Este vorba despre o societate care va presta servicii pentru cladirile domeniul public si o alta care va presta servicii  si executarea de lucrari pentru imobilele proprietate publica si privata a municipiului Bucuresti, cu exceptia cladirilor.


Jaf armat la o banca din Arad
6:07:00 AM
O sucursala a Bancii Comerciale Romane (BCR) din cartierul Micalaca al municipiului Arad a fost jefuita, joi, de un barbat inarmat cu un pistol si care purta o cagula pe fata, el fiind in acest moment cautat de politisti dupa ce a fugit printre blocurile din zona, anunta Mediafax. Potrivit politistilor, un barbat inalt mascat cu o cagula pe fata a intrat in sediul bancii si a amenintat angajatii cu ceea ce parea a fi un pistol, cerandu-le banii. Atacatorul a reusit sa ia o parte din bani si a fugit printre blocurile din zona.


Dragnea: Ii solicit presedintelui Iohannis sa se abtina de la a se implica in competitia electorala
6:01:02 AM
Liderul PSD Liviu Dragnea i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis, intr-o postare pe Facebook, sa respecte Constitutia si sa se abtina de la a se implica in competitia electorala dintre partidele politice.


Fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, pus sub acuzare pentru conflict de interese
5:54:19 AM
Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarat ca a fost pus sub acuzare pentru conflict de interese, el precizand ca a dat si o declaratie in fata procurorilor Parchetului instantei supreme, anunta News.ro. Dosarul a fost deschis recent, dupa ce Agentia Nationala de Integritate a reclamat ca Popescu Piedone a fost in conflict de interese, intrucat atunci cand a fost primar al Sectorului 4 a semnat sase acorduri de functionare si doua autorizatii pentru trei firme in care asociati si administrator sunt copiii acestuia, iar una dintre societati a avut patru contracte cu ADP Sector 4.


Busoi (PNL): E foarte posibil sa facem un proiect comun cu Ciolos/ Voicu (PNL): Ciolos - o optiune foarte buna de premier, sprijinit si cu participarea PNL la guvernare
5:53:00 AM
Liderii PNL s-au exprimat joi in favoarea sprijinirii lui Dacian Ciolos pentru functia de premier dupa alegeri. Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a declarat ca este foarte posibil ca liberalii sa realizeze un proiect politic comun cu Ciolos, dupa alegerile parlamentare, punctand ca aceasta colaborare poate fi realizata si fara ca actualul sef al Executivului sa fie membru al partidului, in timp ce deputatul Mihai Voicu, vicepresedintele partidului, a afirmat ca Dacian Ciolos este o optiune foarte buna pentru continuarea mandatului de prim-ministru, sprijinit si cu participarea PNL la guvernare.


Mircea Dumitru, la Digi24: Trebuie facuta o evaluare a scolilor doctorale si o evaluare cel putin statistica a tezelor de doctorat sustinute in ultimii 20-25 de ani / Vom demara in aceasta toamna procesul de clasificare a universitatilor
5:47:00 AM
Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, este invitat joi la Digi24.


?Formula 1: Programul competitional al sezonului 2017
5:33:00 AM
Federatia Internationala de Automobilism (FIA) a dat publicitatii calendarul sezonului 2017 al Campionatului Mondial de Formula 1, care se va desfasura in perioada martie-noiembrie si va cuprinde 21 de curse, ca si in acest an.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply