Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Alis Grasu, la Antena 3: Medicul care l-a consultat pe Gyuri Pascunu a avut niciun indiciu si nici nu i s-a spus despre antecedentele cardiace ale pacientulu
2:54:00 PM
Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, este invitata la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3, iar aceasta aduce lamuriri despre ceea ce s-a intamplat in noaptea in care artistul Ioan Gyuri Pascu a incetat din viata. Potrivit Tolo.ro, ambulanta a fost solicitata la domiciliul artistului cu mai mult de o ora inainte de a muri, iar medicul care l-a consultat l-a diagnosticat cu un atac de panica.


Guvernul a aprobat normele metodologice pentru guvernanta corporativa a companiilor de stat
2:31:35 PM
Guvernul a aprobat miercuri, prin hotarare, Normele metodologice de aplicare la Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, urmand ca in termen de 50 de zile de la intrarea in vigoare a normelor metodologice, autoritatile publice tutelare sa declanseze procedura de selectie pentru intreprinderile publice pentru care nu au fost aplicate prevederile OUG 109/2011.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply