Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Olanda: Ajutoarele Sfantului Nicolae cu chipul pictat in negru incalca conventia asupra drepturilor copiilor
10:26:39 AM
Ajutoarele cu chipul pictat in negru ale Sfantului Nicolae, care aduc cadouri copiilor la inceputul lui decembrie incalca, conventia asupra drepturilor copiilor si poate conduce la hartuire, ecluziune si discriminare, a stabilit vineri mediatoarea olandeza pentru drepturile copilului, potrivit AFP.


?Ce-l asteapta pe Ciolos. Cateva riscuri
10:16:35 AM
Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, joi, lui Dacian Ciolos ceva imprecis, din care multi au inteles ca ar fi o somatie sa intre in politica. La o simpla lectura rezulta ca Iohannis i-a lasat o marja de manevra suficient de mare, incat sa nu-l forteze sa-si incalce promisiunea ca nu va intra in vreun partid pana la alegeri. Tocmai neinregimentarea este principalul motiv pentru care premierul Ciolos se bucura de o mare incredere publica: nu poate fi suspectat ca lucreaza pentru vreo gasca. De acum, scenariul prezentat de Cristian Pantazi miercuri, cand HotNews.ro a anuntat in premiera ca PNL se intreapta spre solutia Ciolos, incepe sa devina realitate. Ce risca, totusi, premierul Ciolos?


Mihai Gainusa - emisiune de tip infotainment la TVR 1. Principalul post public va fi mai informativ ca pana acum
10:12:48 AM
Realizatorul TV Mihai Gainusa vine, din octombrie, la TVR 1, unde va realiza o emisiune de tip "late night show", "Stirile de maine". El este una dintre cele cateva noutati anuntate de televiziunea publica pentru aceasta toamna, cand institutia va transforma principalul sau post intr-un "canal informativ", dar nu unul de stiri, potrivit schimbarilor de structura de programe anuntate saptamana aceasta la CNA.


Zeci de mii de oameni mor de foame in zonele in care activeaza Boko Haram. Coordonatorul umanitar ONU: Ar putea deveni cea mai mare criza cu care ne confruntam in lume
10:08:51 AM
Zeci de mii de oameni mor de foame in zona vest-africana in caree Boko Haram este activa, a spus coordonatorul umanitar al ONU vineri, intr-o conferinta de presa, potrivit Reuters.


Posibilele adversare pentru Halep si Begu la turneul de la Beijing - Begu vs Muguruza, in primul tur
10:06:00 AM
Simona Halep (5 WTA) si Irina Begu (26 WTA) si-au aflat, vineri, adversarele pe care ar putea sa le intalneasca in cadrul turneului WTA Premier Mandatory "China Open" de la Beijing, care se va desfasura in perioada 1-9 octombrie. Semifinalistele competitiei de la Wuhan (printre care si Simona Halep) vor evolua direct in turul al doilea.


Bucuresti: A treia editie a Targului de Initiative Cetatenesti va avea loc sambata, la Hanul Gabroveni
10:03:00 AM
A treia editie a Targului de Initiative Cetatenesti va avea loc sambata, 1 octombrie, intre orele 15.00 - 20.00, la ARCUB Gabroveni (str. Lipscani nr. 84 - 90 - Bucuresti). Targul este un prilej de a cunoaste cetatenii si organizatiile care au facut demersuri catre autoritatile publice pentru rezolvarea unor probleme de interes local sau national, pe teme diverse - mediu, social, infrastructura, drepturile omului - si de a face schimb de experinenta.


Beyonce investeste intr-un startup de it
9:57:00 AM
Beyonce se alatura celebritatilor cum ar fi Snoop Dogg, Ashton Kutcher si Justin Bieber si isi incearca abilitatea de antreprenor in lumea tehnologiei. Beyonce si compania sa Parkwood Entertainment au investit $ 150.000 in Sidestep, o aplicatie care vinde obiecte personalizate la concerte, potrivit site-ului techcrunch.com.


De ce trecem cu vederea defecte majore ale partenerului
9:45:22 AM
Unele plângeri pot fi relativ minore, cum ar fi urechile mari sau un râs ciudat, dar altele pot tine de abuz sau violen?a, uneori respingem parteneri din motive aparent banale, alteori ajungem la cealalta extrema si suntem dispusi sa trecem cu vederea defecte majore, scrie psychologytoday.com.


City Insurance, Asirom VIG, Carpatica Asig si Euroins - cele mai reclamate firme de asigurari in primele sase luni din 2016/Neplata despagubirilor solicitate a fost aspectul cel mai des reclamat
9:41:32 AM
Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a primit, in primele sase luni ale anului, 8.124 petitii transmise de catre asigurati/pagubiti, dintre care au fost inregistrate, analizate si solutionate in mod unic pe petent 4.998 petitii, cifra in scadere cu 2% fata de perioada similara a anului trecut. City Insurance, Asirom VIG, Carpatica Asig si Euroins au cumulat 76,14% din totalul petitilor inregistrate in primul semestru al anului. Aspectul cel mai des reclamat de catre petenti a fost neplata despagubirilor solicitate, acestea reprezentand 82% din totalul petitiilor analizate in intervalul mentionat, din care 77% se refera la dosare de dauna deschise in baza politelor RCA.


DOCUMENTE Primaria Iasi vrea sa plateasca 40.000 de euro pentru sase cai ai Politiei Calare. Alte achizitii controversate
9:41:00 AM
Consiliul local Iasi a alocat joi circa 40.000 de euro pentru infiintarea Politiei Calare. De acesti bani ar urma sa fie achizitionati 6 cai, iar alti 20.000 de euro ar urma sa fie cheltuiti pentru amenaajarea unor spatii de cazare si o masina pentru transportul animalelor, a declarat Razvan Timofciuc - consilier local PNL. In plus, s-au alocat 221.000 lei (circa 49.000 euro) pentru achizitia a 10 copertine pentru statiile de transport public.


Fiscul isi indreapta atentia spre locuintele inchiriate: Tendinta accentuata de nedeclarare
9:37:43 AM
Seful ANAF, Dragos Doros, a declarat vineri, la Europa FM, ca a observat ca exista foarte multi romani care isi inchiriaza locuintele fara sa declare veniturile obtinute.


Kelemen Hunor: Abordarea presedintelui Iohannis in privinta premierului Ciolos este una rationala
9:37:39 AM
Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a apreciat, vineri, drept "rationala" abordarea presedintelui Klaus Iohannis, care a spus ca premierul Dacian Ciolos va trebui sa raspunda, in perioada urmatoare, daca ramane independent sau daca isi declara simpatia ori adeziunea pentru un partid politic, transmite Agerpres.


Subscriptia publica pentru achizitionarea sculpturii Cumintenia pamantului a strans 1.163.032 de euro din cei 6 milioane euro necesari. Corina Suteu: Avem o luna la dispozitie pana cand trebuie sa achizitionam lucrarea, analizam toate variantele posibile
9:37:00 AM
Subscriptia publica pentru achizitionarea sculpturii Cumintenia pamantului a reusit sa adune pana in prezent 1.163.032 de euro din cei 6 milioane de euro necesari, a anuntat Ministerul Culturii intr-un comunicat de presa. "Avem o luna la dispozitie pana cand trebuie sa achizitionam lucrarea lui Constantin Brancusi, iar, in acest interval, analizam toate variantele posibile.Vom reveni in cel mai scurt timp cu planul de actiune", a declarat ministrul Culturii, Corina Suteu, potrivit documentului.


Pirelli va investi 200 milioane euro la Slatina pana in 2021
9:36:15 AM
Pirelli, grupul italian care de zece ani prpduce anvelope la Slatina, a anuntat ca va investi aproximativ 200 milioane euro in urmatorii cinci ani pentru cresterea capacitatii de productie pana la 15 milioane unitati/an. Pirelli produce atat anvelope pentru masini premium, cat si pentru cele de Formula 1, iar numarul de angajati de la Slatina va creste cu cateva sute, pana la 3.350 peste cinci ani.


Scandal in lumea sahului dupa ce campionatul mondial de anul viitor a fost atribuit Iranului: Jucatoarelor li s-a spus ca va trebui sa poarte hijab
9:34:00 AM
Cele mai bune jucatoare de sah din lume s-au declarat oripilate dupa ce li s-a spus ca la campionatul mondial de anul viitor va trebui sa poarte hijab, scrie The Telegraph.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply