Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Catalina Ponor despre o eventuala candidatura la parlamentare: Sunt propusa pe lista, nu am dat inca nici un raspuns
2:26:34 PM
Gimnasta Catalina Ponor scrie joi seara, pe pagina sa de Facebook, despre o eventuala candidatura la alegerile parlamentare, ca "Sunt propusa pe lista însa nu am dat înca nici un raspuns in legatura cu asta ! Maine va sti toata lumea daca voi candida sau nu, momentan sunt doar vorbe."


LIVESCORE AS Roma - Astra, de la ora 22:05
2:00:43 PM
AS Roma si Astra se intalnesc intr-o partida contand pentru Grupa E a Europa League. Meciul se desfasoara pe Stadio Olimpico si va fi transmis in direct la Dolce Sport 1 si Live Score pe HotNews.ro.


EXCLUSIV Soferi romani de patru zile in greva foamei la Trieste
1:57:00 PM
Luni, 26 septembrie, de dimineata, zece soferi romani, angajati ai unei firme de transport din Trieste (regiunea Veneto), au intrat in greva foamei. De patru zile ei protesteaza in fata sediului companiei Autamarocchi, una din cele mai importante firme de transport din nordul Italiei. Cativa au dormit in masini acoperite cu pancarte si steagurile Romaniei si Italiei, altii care nu au incaput in masini, au dormit in strada. Cer ca firma pentru care lucreaza sa respecte cerintele lor cu privire la salarii si vor ca sindicatul din care fac parte sa fie recunoscut ca partener de dialog.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply