Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Consilierul lui Donald Trump pe politica Externa: Trump va deschide un nou capitol in relatia cu Rusia / NATO e nesustenabil daca aliatii nu cheltuie 2% din PIB pe aparare
3:31:57 AM
Donald Trump va deschide un nou capitol in relatiile SUA cu Rusia daca Moscova va actiona ca un jucator responsabil pe scara globala, a spus George Papadopoulos, consilierul pentru politica externa al candidatului republican pentru presedintia SUA, intr-un interviu pentru agentia rusa Interfax.


VIDEO Europa League: Zenit - AZ Alkmaar 5-0/ Recital de goluri pentru echipa lui Mircea Lucescu
3:24:00 AM
Zenit Sankt Petersburg, echipa antrenata de Mircea Lucescu, a castigat partida din a doua etapa a grupelor Europa League, scor 5-0 cu AZ Alkmaar. Rusii domina categoric grupa din care fac parte, au maximum de puncte si noua goluri marcate dupa doua meciuri disputate.


In Siberia ar putea fi sacrificati 250.000 de reni din cauza raspandirii antraxului
3:12:54 AM
In nordul Siberiei s-a propus sacrificarea a unui sfert de milion de reni pana la Craciun pentru a reduce riscul unei epidemii de antrax, scrie The Guardian.


VIDEO Europa League: Sparta Praga - Inter 3-1/ Inter, de nerecunoscut - A doua infrangere pentru echipa lui Frank Boer
2:53:00 AM
Sparta Praga, echipa eliminata de Steaua in turul trei preliminar al Champions League, a furnizat surpriza serii in Europa League, dupa ce a invins-o pe Inter Milano, scor 3-1. Echipa lui Frank Boer a fost victima si in prima runda a grupelor, cand a pierdut pe teren propriu in fata israelienilor de la Hapoel Beer-Sheva. Inter este ultima in Grupa K, fara niciun punct dupa doua etape disputate.


Diferenta dintre veniturile angajatilor la Stat si cele din privat: circa 400 de lei lunar in favoarea bugetarilor (studiu INS)
2:41:00 AM
Salariul mediu al unui bugetar depaseste cu circa 284 lei media pe economie, iar cel al unui angajat in sectorul privat e cu 118 lei sub medie. Diferenta dintre ei la 402 lei lunar, reiese dintr-o cercetare a Institutului National de Statistica (INS). Datele sunt valabile pentru 2014 si nu prind maririle de salarii la stat din 2015 si 2016.


Despre eroi, responsabilitate ?i nevoia de a avea reguli: dopajul sportiv ?i dopajul social
2:36:39 AM
Sportivii care folosesc substante interzise nu sunt neaparat oameni rai. Sunt oameni care aleg gresit. Ei cunosc regulile, dar din diverse motive le incalca. Asa se face distinctia intre eruditia si vocatia etica, conform delimitarii propuse de Andrei Plesu. Nu devii o autoritate morala in sport doar daca stii regulile jocului. Trebuie sa le si aplici, sa te constitui intr-un erou prin asumare. In lumea sportiva deraierea prin doping se numeste conduita dopanta, un fenomen aflat in atentia cercetatorilor.


Tolo.ro: Suparat de relatarile din presa, seful radioului public nu mai permite accesul jurnalistilor in SRR decat cu aprobarea sa personala, obtinuta cu 24 de ore inainte
2:33:00 AM
Jurnalistii care nu sunt angajati SRR, au acces in Radio Romania doar daca primesc aprobarea personala a directorului Ovidiu Miculescu, pe care s-o obtina cu cel putin 24 de ore inainte de a intra, scrie Tolo.ro.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply