Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?VIDEO Cat de important este somnul pentru a construi masa musculara
2:27:28 AM
Putem sa facem miscare fizica intensa, sa avem o dieta echilbrata si sa luam suplimente alimentare, insa toate aceste eforturi sunt in zadar daca nu avem grija sa respectam programul de odihna de care organismul uman are nevoie pentru a construi masa musculara. In animatia de mai jos, realizata de editorii canalului de youtube PictureFit, vedem de ce somnul este cel mai important aspect al programului nostru de antrenamente fizice.


Klaus Iohannis, despre negocierile pentru Brexit: Trebuie asumat deplin faptul ca accesul la piata interna a Uniunii Europene presupune acceptarea celor 4 libertati
2:23:57 AM
Presedintele Klaus Iohannis a avertizat joi ca Marea Britanie trebuie sa isi asume faptul ca accesul la piata interna a Uniunii Europene este conditionat de acceptarea celor 4 libertati de circulatie: de persoane, marfuri, servicii si capitaluri.


VIDEO Champions League: Atletico - Bayern 1-0/ Carrasco, decisiv pentru spanioli
2:20:00 AM
Atletico Madrid a castigat derby-ul serii in Champions League, scor 1-0 cu Bayern Munchen, intr-o partida din cadrul grupei D. Yannick Carrasco (35') a marcat unicul gol al meciului de pe stadionul "Vicente Calderon". Griezmann putea majora diferenta, dar a ratat o lovitura de la 11 metri in minutul 84. Neinvinsa in toate competitiile in acest inceput de sezon, echipa lui Diego Simeone ocupa prima pozitie in grupa, cu maximum de puncte.


Accident pe A2, un camion rasturnat
2:15:05 AM
Un camion s-a rasturnat joi dimineata pe autostrada A2, la kilometrul 25, pe sensul de mers spre Capitala, informeaza reprezentanti ai ISU Bucuresti, potrivit Agerpres.


[P] Wi-Fi inteligent de la Telekom pentru industria divertismentului, a ospitalitatii si retail
2:11:04 AM
?Dincolo de artistii care urca pe scena unui festival, locul in care se organizeaza si eforturile de marketing, un eveniment de divertisment de amploare este evaluat pozitiv sau negativ si in functie de facilitatile pe care le ofera participantilor. Iar acestea pot fi, de exemplu, acces facil la standurile de bauturi si la bufet, locuri de parcat bicicleta sau conectivitate. Din acest punct de vedere, festivalul Untold de la Cluj din acest an a fost pentru Telekom Romania un excelent prilej pentru a demonstra capabilitatile Managed Wi-Fi, o solutie de conectare la Internet wireless cu componenta de data analytics, ideala nu numai pentru organizatorii de show-uri, ci si pentru orice tip de spatii publice, fie acestea zone deschise, hoteluri, mall-uri, magazine, restaurante si nu numai.


Ai auzit de covoiajare? O noua propunere de modificare a legii taximetriei. Descarca initiativa legislativa
2:11:00 AM
O noua propunere de modificare a legii taximetriei si inchirierii auto isi propune sa legifereze serviciile platformelor online de ridesharing, sub denumirea romaneasca de "covoiajare". Initiativa legislativa, depusa la Parlament, pare sa combata in primul rand soferii de autoturisme care fac regulat curse inter-urbane, luand bani de la pasageri de ocazie, fara sa aiba licente de transport. Autorul spune ca proiectul a fost cerut de serviciul de ridesharing Bla Bla Car, care intermediaza intalniri intre soferi si pasageri pentru calatorii inter-urbane cu scopul de a imparti cheltuielile.


Zeci de perchezitii in Bucuresti si patru judete intr-un dosar de evaziune si spalare de bani
2:05:40 AM
Politistii de investigare a criminalitatii economice din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Prahova, impreuna cu procurori ai Parchetului de pe langa Curtea de Apel (PCA) Ploiesti, efectueaza, joi dimineata, perchezitii in municipiul Bucuresti si in trei judete intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, informeaza Agerpres.


?Europa League: Steaua vs Villarreal, AS Roma vs Astra (Programul complet al serii)
2:00:00 AM
Joi se va disputa a doua runda a grupelor Europa League, competitie in care vor evolua si doua echipe romanesti. La 11 ani distanta de la dubla din Cupa UEFA, Steaua si Villarreal sunt din nou adversare in Europa. "Arena Nationala" va gazdui a treia confruntare din istorie intre cele doua echipe, de la ora 20:00. Astra Giurgiu, campioana Romaniei, va juca pe terenul celor de la AS Roma, de la ora 22:05.


Tulcea: Barbat dat disparut, dupa ce a cazut in Dunare in apropiere de localitatea Nufaru
1:49:00 AM
Pompierii tulceni vor relua, joi dimineata, cautarile unui barbat din judet care a fost dat disparut in noaptea de miercuri spre joi, dupa ce a cazut in Dunare, in apropiere de localitatea Nufaru, informeaza Agerpres.


Presupusul autor al atacului armat la o scoala din Carolina de Sud si-ar fi ucis tatal inainte de atac
1:41:22 AM
Adolescentul care este considerat drept autorul atacului armat de la o scoala din Carolina de Sud si-ar fi ucis tatal înainte de a deschide focul în fata scolii, ranind doi elevi si o profesoara, au anuntat autoritatile americane, informeaza Mediafax citand AP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply