Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO Cel putin 200 de detinuti au evadat dintr-o inchisoare braziliana
1:14:31 AM
Cel putin 200 de detinuti au evadat joi dintr-o inchisoare de minima securitate din Brazilia, in urma unei revolte, dar aproape jumatate dintre ei au fost prinsi la numai cateva ore de la evadare, au anuntat autoritatile, potrivit Reuters, citata de News.ro.


Panama Papers: Danemarca a cumparat de la o sursa anonima dosarele a sute de contribuabili
12:55:00 AM
Danemarca a anuntat joi ca si-a procurat dosarele a sute de contribuabili care apareau in "Panama Papers" dupa ce a varsat sase milioane de coroane (810.000 euro) unei surse anonime, relateaza AFP, citata de Agerpres.


O bomba veche a fost gasita pe Soseaua Antiaeriana din Capitala
12:53:18 AM
Alerta in sud-vestul Capitalei, pe Soseaua Antiaeriana, unde a fost gasita joi seara o bomba veche. Vineri dimineata, perimetrul este securizat, transmite Digi24. Zona a fost asigurata, iar munitia a fost predata Politiei, pe timp de noapte, pentru ca procedurile in vigoare interzic transportul de munitie pe timp de noapte.


Ambasada Rusiei: Ne exprimam regretul ca demersul nostru umanitar a provocat o reactie controversata si uneori extrem de neprietenoasa
12:33:00 AM
Ambasasa Rusiei la Bucuresti califica drept "reactie emotionala" "limbajul de ura" generat de filmul care a insotit anuntul privind donatia pentru "Cumintenia Pamantului", punand-o pe seama "sensibilitatii opiniei publice din Romania in ceea ce priveste unele capitole ale istoriei" si exprimandu-si regretul ca un demers umanitar a provocat o reactie controversata si uneori extrem de neprietenoasa.


Lideri din intreaga lume, isi iau ramas bun de la fostul presedinte isralelian Shimon Peres. 80 de delegatii din 70 de tari participa la funeraliile de la Ierusalim
Thursday, September 29, 2016 11:50 PM
Zeci de lideri ai lumii se intalnesc, vineri, la Ierusalim, in conditii de maxima securitate pentru funeraliile laureatului premiului Nobel pentru Pace, Shimon Peres, intrat in istorie dupa o cariera politica de aproape sapte decenii. Presedintele american, Barack Obama, omologii sai francez si german, printul Charles, regele Spaniei, dar presedintele palestinian Mahmoud Abbas, vor asista la inmormantarea celui care a fost laudat pe scara larga ca un vizionar neobosit dedicat pacii.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply